fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Στο σημερινό post επέλεξα 3 outfits που μου άρεσε το καθένα για τον δικό του λόγο! Είναι και τα 3 άκρως καλοκαιρινά, απλώς το ένα είναι λίγο πιο sport από τα άλλα δύο! Πάντως φαίνονται όλα πολύ άνετα για τις διακοπές.

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrendsΒέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες εδώ ποιοι ξεχώρισαν: 

1
 Στυλιάνα Ιωσηφάκης (Instagram: stylianakii

Ένα καταπληκτικό outfit από την Στυλιάνα που της πάει τόσο πολύ! Φόρεσε το maxi φόρεμά της σε peach αποχρώσεις και το συνδύασε πολύ σωστά με το it αξεσουάρ του καλοκαιριού: τα σκουλαρίκια σε στυλ κρίκων. Η πιο σκούρα απόχρωση lipstick που επέλεξε της έδεσε τέλεια με το όλο outfit. Το ιδανικό outfit για νησί με το ιδανικό background!

2
Γιάννος Αναστασίου (Instagram: giannos_anastasiou)

Ο Γιάννος δημιούργησε ένα πολύ ωραίο και stylish sporty outfit! Μου άρεσε που συνδύασε μαύρη βερμούδα με κόκκινα sneakers και γκρίζο απλό t-shirt. Ολοκλήρωσε το look του με χρυσό ρολόι και backpack! Ίσως το πιο ιδανικό και άνετο outfit για να ταξιδέψεις σε άλλη χώρα και να την εξερευνήσεις!

3
Άντρεα Χατζηγεωργίου (Instagram: softdreana)

Η Άντρεα για ακόμα μια φορά μας εντυπωσιάζει με το outfit που επέλεξε! Επέλεξε να φορέσει ένα printed co-ord set σε χρυσό-κίτρινη απόχρωση! Το χρυσό body chain που επέλεξε για να ολοκληρώσει το outfit, της πήγαινε πολύ! Ένα πολύ ωραίο outfit για beach bar ή για ένα καλοκαιρινό event!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending