fbpx

Οικογενειακό τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνεται στην Αραδίππου!

Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία με ρίζες στο παρελθόν αλλά και το βλέμμα στο μέλλον θα διεξαχθεί την τελευταία μέρα του καλοκαιριού στην Αραδίππου!

Στις 31 Αυγούστου, η ώρα 18.45, στο κοινοτικό στάδιο Αραδίππου θα διεξαχθεί το “Ερμιλίκκειο Οικογενειακό Τουρνουά 11 vs 11” με την συμμετοχή 4 ομάδων. Πρόκειται για την οικογένεια Μιχαηλίδη (Ευανθία Μιχαηλίδη Ερμιλίκκη), την οικογένεια Κουννά (Χρυστάλλα Κουννά Ερμιλίκκη), την οικογένεια Σταυρίδη (Άννα Σταυρίδη Ερμιλίκκη) και την οικογένεια Ζούρκα – Ζήνωνος (Ειρήνη Ζήνωνος Ερμιλίκκη).

Στις παρενθέσεις βρίσκεται και η μαγεία του τουρνουά αφού πρόκειται για 4 αδελφές που με το πέρασμα των χρόνων δημιούργησε η κάθε μια την δική της οικογένεια.

Έτσι, οι οικογένειες θα μαζευτούν, θα παίξουν ποδόσφαιρο, θα θυμηθούν τα παλιά και θα δημιουργήσουν νέες αναμνήσεις δείχνοντας έτσι πως παραμένουν πιστοί στον πιο ιερό θεσμό της κοινωνίας μας, την οικογένεια.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που θα μαζευτούν οι οικογένειες Ερμιλίκκη, αφού παρόμοιο τουρνουά έγινε άλλες 2 φορές στο παρελθόν (από όπου είναι και οι φωτογραφίες). Η προσπάθεια όμως, όπως μας δήλωσαν μέλη των οικογενειών, είναι από φέτος το Ερμιλίκκειο τουρνουά να γίνει θεσμός.

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί πως το τουρνουά θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού η είσοδος είναι ελεύθερη για τον κόσμο με προαιρετική εισφορά στο ταμείο Βασούλας Ελευθερίου.

Διαιτητής του τουρνουά, τέλος, θα είναι ο Λούκας Σωτηρίου.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,200FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending