fbpx

5 τρόποι για να δείχνεις πιο αδύνατη φορώντας το μαγιό σου!

Όλο τον χρόνο έχουμε τα αγαπημένα μας ρούχα να μας “προστατεύουν” και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα για τις μικρές ατέλειες του κορμιού μας.

Ίσως η πιο δύσκολη στιγμή του χρόνου είναι όταν πρέπει να φορέσεις επιτέλους το μαγιό σου. Τότε ψάχνεις αγωνιωδώς τρόπους για να φαίνεται το σώμα σου όσο πιο λεπτό γίνεται.

Και καθώς περνούν οι μέρες του καλοκαιριού σκέφτεσαι με ποιο τρόπο μπορείς να το πετύχεις. Λοιπόν, σου έχω βρει 5 υπέροχες λύσεις για το πώς να δείχνεις πιο αδύνατη με το μαγιό σου και σίγουρα θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις τόσο πολύ.

Δες εδώ πώς:

 

1
Σκούρες απόχρωσεις

Είναι μια από τις πιο ασφαλείς επιλογές για να καλύψεις και όχι να τονίσεις τα σημεία που εσύ θεωρείς “προβληματικά” πάνω σου με ένα απλό σκούρο μαγιό. Τα μοτίβα συνήθως προσθέτουν κιλά, γι’ αυτό καλύτερα να τα αποφύγεις.

2
Γυμναστική

Μια-δυο ώρες πριν βγεις στην θάλασσα κάνε γυμναστική 60 λεπτά (μην βαρεθείς ????). Οι μύες δείχνουν πάντα καλύτεροι, πιο φουσκωμένοι και γραμμωμένοι, κάθε φορά που ολοκληρώνεις την άσκηση. Κι εσύ σιγουρά θα νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το σώμα σου.

3
Κρέμα μαυρίσματος

Οι συγκεκριμένες κρέμες είναι λες φοράς make up που κρύβει την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες, ενώ ταυτόχρονα τα ποδιά σου δείχνουν ομοιόμορφα μαυρισμένα, υγιή, λαμπερά και πιο ψηλά.

4
Αλάτι

Τουλάχιστον 48 ώρες πριν βγεις στην παραλία πρέπει να αποφύγεις το αλάτι. Και αυτό επειδή κάνει κατακράτηση υγρών και θα δείχνεις φουσκωμένη και πρησμένη.

5
Αλογοουρά

Πιάσε τα μαλλιά σου ψηλή αλογοουρά. Το συγκεκριμένο hairstyle θα δώσει έμφαση στον λαιμό σου κι έτσι θα κάνει την σιλουέτα σου να φαίνεται πιο «μακρόστενη». Ταυτόχρονα θα τονίσει το πρόσωπό σου με αποτέλεσμα να δείχνει και αυτό πιο λεπτό.

Εσύ με ποιο τρόπο θα “κάλυψεις” τις ατέλειές σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending