fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους άντρες γιατί δεν ψάχνουν ποτέ την τέλεια γυναίκα!

Όπως είχε πει και ο Βρετανός συγγραφέας, Σόμερεστ Μώμ, “Η τελειότητα έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα: έχει την τάση να είναι βαρετή.”

Προσωπικά πιστεύω πώς ο καθένας είναι τέλειος υποκειμενικά, σε διαφορετικά μάτια που τον βλέπουν ως ιδανικό!

“Τέλειο”; Υπάρχει; Η ερώτηση μας λοιπόν ήταν προς τους άντρες: “Γιατί ποτέ δεν ψάχνετε την τέλεια γυναίκα;

Εάν αναρωτιέσαι κι εσύ τι πιστεύουν οι άντρες για το “τέλειο” και τη γυναίκα δες πιο κάτω τι απαντήσεις πήραμε:

1
Ανδρέας, 52 ετών

  • Προσωπικά, ποτέ δεν έψαχνα την τέλεια γυναίκα, γιατί πολύ απλά και αντικειμενικά δεν υπάρχει “το τέλειο”. Ένας άνθρωπος είναι τέλειος στα μάτια μας και για αυτό επιλέγουμε να είμαστε μαζί του. Επειδή είναι ο δικός μας ξεχωριστός άνθρωπος. Στα μάτια μου, η γυναίκα μου και η αγάπη μας είναι απλά τέλεια!”

2
Στέφανος, 25 ετών

  • Δεν θα έψαχνα ποτέ για την τέλεια γυναίκα, καθώς ούτε και εγώ είμαι τέλειος και ξέρω πως κάθένας από εμάς έχει τα υπέρ και τα κατά του. Για αυτό τον λόγο, θα ήθελα να έχω στο πλευρό μου τον ιδανικό για εμένα άνθρωπο, που να με αγαπά και να με καταλαβαίνει, όπως και εγώ άλλωστε”.

3
Ραφαήλ, 26 ετών

  • “Για ‘μένα υπάρχει η τέλεια γυναίκα και με αυτό εννοώ ότι είναι η ιδανική στις προσδοκίες μου. Απλά δεν ψάχνω ποτέ για αυτήν. Ας έρθει εκείνη να με βρει”! 

4
Νικόλας, 20 ετών

  • “Ποτέ δεν ψάχνω για την τέλεια γυναίκα επειδή απλά δεν υπάρχει! Ούτε εγώ είμαι τέλειος, άρα ούτε και αυτή θα γύριζε να με κοιτάξει. Εξάλλου το τέλειο είναι τόσο εφήμερο”.

5
Πέτρος, 23 ετών

freepik.com
  • Δεν θα έψαχνα για την τέλεια γυναίκα (υποκειμενικό), επειδή και να την είχα κάποια στιγμή ή θα μου την έκλεβε κάποιος ή που θα την βαριόμουν τόση τελειότητα.To τέλειο είναι παγίδα“. 

Πόσο συμφωνείς με όσες απαντήσεις πήραμε από όσους ρωτήσαμε;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending