fbpx

TONIA K: Μοναδικά, χειροποίητα κοσμήματα και τσάντες για άντρες και γυναίκες!

Με αφορμή το Flying Away Art & Music Festival, βρήκαμε και ψάξαμε πληροφορίες για την Τόνια Κατσιολούδη, την καταπληκτική αυτή designer που φτιάχνει τσάντες και αξεσουάρ. Σίγουρα θα λατρέψεις το brand της με όνομα Tonia K!

Μάθε περισσότερα για τις χειροποίητες δημιουργίες Tonia K, αλλά και για την ίδια:

Η Τόνια Κατσιολούδη είναι η σχεδιάστρια πίσω από το brand ΤΟΝΙΑ Κ. Αφού αποφοίτησε με άριστα από το London College of Fashion, επέστρεψε πίσω στην Κύπρο για να την ομορφύνει με τις απίστευτες δημιουργίες της.

Φτιάχνει μοναδικές και υψηλής ποιότητας τσάντες, και κοσμήματα και αξεσουάρ για άντρες και γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν ανάμεσα στο πλήθος!

Εμπνεύστηκε τη νέα της συλλογή μέσα από τα ονειρικά περιπλανήματα, τους τσιγγάνους, τις διαφορετικές κουλτούρες και παραδόσεις. Κάποια από τα υλικά που χρησιμοποιεί σε αυτή την collection είναι το δέρμα, ο φελλός, επιχρυσωμένο μέταλλο, plexiglass και swarovski.

Το motto που εκφράζει το brand της είναι: “Η ζωή είναι πολύ μικρή για να φοράς βαρετά κοσμήματα!”

Tonia K on Facebook | Tonia K on Instagram 

Μπορείτε να συναντήσεις από κοντά την Τόνια Κατσιολούδη και τις δημιουργίες της στο Flying Away Art & Music Festival! Κάθε χρόνο, δεκάδες καλλιτέχνες και designers εκθέτουν τα δημιουργήματά τους σε ειδικά διαμορφωμένα μαγαζάκια κι ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να περπατήσει ανάμεσά τους γνωρίζοντας τους καλλιτέχνες και αγοράζοντας μοναδικά είδη τέχνης που θα χαρίσουν μια ιδιαίτερη νότα στις προσωπικές τους συλλογές.

Η γκάμα των έργων των καλλιτεχνών – δημιουργών είναι αρκετά ευρεία. Στα μαγαζάκια μπορείτε να βρεις έργα ζωγραφικής που θα δώσουν χαρακτήρα στον χώρο σας, illustrations, ταξιδιάρικες φωτογραφίες, κατασκευές που θα δώσουν αυτό το έξτρα touch στο σαλόνι σας (σίγουρα θα βρεις ένα ξεχωριστό coffee table που θα ζηλεύουν όλοι οι φίλοι σας!).

Επίσης μπορείτε να βρεις έργα γραφιστικής, χειροποίητες δημιουργίες με ποικίλα υλικά, ιδιαίτερα κοσμήματα με τεχνικές που δεν συναντάς συχνά, και φυσικά μόδα από πλήθος ταλαντούχων Κύπριων δημιουργών.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending