fbpx

5 φετινές μεταγραφές ομάδων μας που αξίζει να προσέξεις!

Για ακόμα μια χρονιά οι ομάδες μας δεν απογοήτευσαν τους οπαδούς τους! Το καλοκαίρι ήταν γεμάτο μεταγραφές από όλες τις ομάδες με αρκετές μάλιστα να φτάνουν τον διψήφιο αριθμό.

Κάποιες είτε λόγω ονόματος ή και λόγω της μέχρι στιγμής παρουσίας τους συγκέντρωσαν τα φώτα της δημοσιότητας αφήνοντας υποσχέσεις για κάτι καλό.

Εμείς μαζέψαμε 5 τέτοιες μεταγραφές ποδοσφαιριστών που για πρώτη φορά θα αγωνιστούν φέτος στο νησί μας και σου τις παρουσιάζουμε!

Δες ποιοι είναι πιο κάτω:

 

1
Dani Benitez

Συνοδεύεται από εξαιρετικές συστάσεις ο Ισπανός αριστερός εξτρέμ με τις πρώτες του παρουσίες με την φανέλα της ΑΕΛ μάλλον να τις επιβεβαιώνουν.

Ήταν η πρώτη φετινή μεταγραφή για την ομάδα του Bruno Baltazar που μετρά ήδη 1 τέρμα και 2 ασίστ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των γαλαζοκιτρίνων.

Όσο για την πρώτη του γεύση από το κυπριακό πρωτάθλημα μάλλον ήταν θετική με τον 30χρονο άσο να περνά ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Άρη στο τελευταίο 20λεπτο και να βάζει και αυτός το λιθαράκι του στη νίκη των γαλαζοκιτρίνων.

2
Gordon Schildenfeld

Ξέρουμε αρκετά καλά τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό από την παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα με την φανέλα του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Οι παρουσίες του στα φιλικά της Ανόρθωσης αλλά και στην πρεμιέρα με την Σαλαμίνα επιβεβαίωσαν όλα όσα ξέραμε για τον 32χρονο άσο.

Ότι πρόκειται δηλαδή για παίχτη – ηγέτη που μπορεί να κατευθύνει το παιχνίδι της ομάδας του από πίσω. Παράλληλα, με την δύναμη και τα σωματικά στοιχεία που του προσφέρει το ύψους 1,91 κορμί του η ομάδα της Αμμοχώστου μπορεί να λέει πως στο πρόσωπο του “Σίφο” βρήκε μια αξιόπιστη λύση στην άμυνα.

3
Jander Santana

Ένα εξαιρετικό αριστερό μπακ φαίνεται να βρήκε ο Απόλλωνας στο πρόσωπο του Jander! Οι πρώτες του παρουσίες με την φανέλα των γαλάζιων “έφτιαξαν” για τα καλά τον κόσμο της λεμεσιανής ομάδας που βλέπουν τον ορισμό του full back στον Βραζιλιάνο!

Αυτό μαρτυρούν και τα 2 τέρματα του με Aberdeen και την Midtjylland. Πέρα όμως από τα επιθετικά του καθήκοντα ο 29χρονος άσος δείχνει αξιόπιστος και στην άμυνα δίνοντας έτσι στον Σώφρονη Αυγουστή μια πολύ καλή λύση για την αριστερά πλευρά των γαλάζιων.

Αν παρουσιάσει την ίδια εικόνα και στο πρωτάθλημα θα μιλάμε για μια γερή υποψηφιότητα για την καλύτερη εντεκάδα της χρονιάς. Αξίζει να προσεχθεί!

4
Alex Soares

Στα φιλικά της Ομόνοιας έδειξε να είναι ένα σύγχρονο οκτάρι που μπορεί να τρέξει, να κόψει, να οργανώσει το παιχνίδι των πρασίνων με όπλο την ηρεμία και το μυαλωμένο παιχνίδι.

Αν συνεχίσει με παρόμοιους ρυθμούς και στο πρωτάθλημα θα μιλάμε για μια πραγματικά εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή.

Μια από τις πολλές μεταγραφές με την σφραγίδα Πάμπου Χριστοδούλου είναι ο 26χρονος Πορτογάλος που ξεκίνησε από την Benfica και μπορεί να αποδειχτεί λίρα εκατό για το τριφύλλι. Ήδη πάντως συγκέντρωσε αρκετά θετικά σχόλια!

5
Anderson Correia

Μπορεί ο Sangoy να έκλεψε την παράσταση από τις μεταγραφές της Νέας Σαλαμίνας φαίνεται όμως πως οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν διάνα και με την απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, Anderson Correia.

Όσοι παρακολούθησαν φιλικά των ερυθρολεύκων αλλά και το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ανόρθωση μιλούν για ένα μοντέρνο αριστερό μπακ που αμύνεται σαν σκυλί ενώ με την ίδια άνεση μπορεί να προωθηθεί και στην επίθεση.

Αναμένεται να συγκεντρώσει πολλά βλέμματα πάνω του ο 26χρονος μπακ με θητεία ανάμεσα σε άλλες και στην Boavista!

Εσύ ποια μεταγραφή θεωρείς πως αξίζει να προσέξουμε; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending