fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Στο σημερινό post ξεχώρισα 3 καθημερινά outfits τα οποία όμως μπορούν να φορεθούν και το πρωί και το βράδυ. Και στα 3 outfits τα άτομα επέλεξαν να φορέσουν άσπρα sneakers για να ολοκληρώσουν το look τους! Ο καθένας όμως με διαφορετικό τρόπο!

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrendsΒέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες εδώ ποιοι ξεχώρισαν: 

1
Αντριάνα Γεωργίου (Instagram: g.andriana)

Ένα πάρα πολύ girly outfit από την Αντριάνα! Λατρεύω να βλέπω ωραία φορεματάκια συνδυασμένα με άσπρα sneakers. Δημιουργούν ένα outfit το οποίο είναι ταυτόχρονα στυλάτο και άνετο για να κάνεις τις βόλτες σου όταν πας ταξίδι! Η beige τσάντα ταιριάζει απόλυτα με το γαλάζιο shirt dress της! Μπράβο Αντριάνα μου!

2
Γιάννης Κούρτελλος (Instagram: ____kourtellosg)

Ο Γιάννης δημιούργησε ένα πολύ ωραίο οutfit για την απογευματινή του βόλτα. Συνδύασε cropped jeans μαζί με striped top και άσπρα sneakers! Αυτό το outfit είναι ιδανικό και για το φθινόπωρο που αρχίζει να πέφτει λίγο η θερμοκρασία. Ολοκλήρωσε το outfit του με αξεσουάρ: ρολόι και γυαλιά ηλίου.

3
Λούση Χαραλαμπίδου (Instagram: fashioninsuitcases)

Aκόμη ένα πολύ ωραίο και girly outfit από την Λούση, το οποίο μας θυμίζει κάτι από άλλη εποχή και είναι κατάλληλο για τις εξορμήσεις σου στα βουνά! Ο συνδυασμός του floral φορέματός της, με άσπρα sneakers και ψάθινο fedora καπέλο της είναι πάρα πολύ ωραίος και της ταιριάζει απίστευτα. Πολύ καλή επιλογή Λούση μου!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending