5 μπλούζες που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου!

Fashion lover

Η ντουλάπα σου γεμάτη ρούχα κι εσύ δεν έχεις τίποτα να φορέσεις… Ναι σε νιώθω! Προσπαθείς να βρεις ένα top για να συνδυάσεις με τα jeans σου, τις φούστες σου και η ώρα περνά και το κρεβάτι σου απλά γεμίζει ρούχα… Και πάλι σε νιώθω!

Γι’ αυτό και εγώ σου έχω την λύση: σου βρήκα 5 μπλούζες τις οποίες πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στην ντουλάπα σου για να μπορείς να κάνεις εύκολους συνδυασμούς και εννοείται να είσαι στυλάτη!

Δες τις πιο κάτω:

1Μαύρα και άσπρα t-shirts

Ναι είναι η εύκολη λύση τα μονόχρωμα t-shirts! Ειδικά τα μαύρα, τα άσπρα και τα γκρίζα! Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Συνδυάζονται πολύ εύκολα για ένα πιο casual look με sneakers, αλλά και για το βράδυ με high waisted παντελόνι ή φούστα και statementαξεσουάρ.

2Cami tops

Δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου! Φοριούνται όλη μέρα και αναδεικνύουν την θηλυκότητά σου!

Προτίμησε να επιλέξεις μονόχρωμα για να μπορείς να τα συνδυάσεις με πιο πολλά ρούχα σου! Αγαπώ τα strappy cami tops και πιο πολύ αυτά με την δαντέλα!

3Άσπρο πουκάμισο

Το άσπρο πουκάμισο είναι must-have! Είναι στυλάτο και πολύ χρήσιμο! Φόρεσε το στην δουλειά, στην βόλτα σου, στην βραδινή σου έξοδο – all day long!

Εάν δεν έχεις άσπρο πουκάμισο στην ντουλάπα σου πήγαινε στα καταστήματα σύντομα! Θα σε βολέψει πολύ!

4Logo t-shirts

Casual, fun and stylish! Δεν είναι άλλα από τα logo t-shirts! Είναι trend και μας αρέσουν πολύ γιατί μπορείς να τα φορέσεις με τα πάντα και όλες τις ώρες της μέρας!

Τόλμησε να τα φορέσεις και με high heels για super stylish εμφανίσεις και θα με θυμηθείς!

5Off shoulder tops

Τα τελευταία χρόνια φορέθηκαν όσο τίποτα άλλο! Αναδεικνύουν τους ώμους και είναι πολύ sexy! Εάν τα έχεις στην συλλογή ρούχων σου είμαι σίγουρη πως δεν μετάνιωσες για την αγορά τους!

Εάν δεν έχεις αγοράσει ακόμη σου προτείνω να αγοράσεις ένα off-shoulder πουκάμισο το οποίο θα φορέσεις πολύ και το φθινόπωρο!

Εσύ έχεις αυτά τα tops στην ντουλάπα σου;
xoxo