10 εντυπωσιακές κερκίδες του ΑΠΟΕΛ!

youtube.com

Τα τελευταία χρόνια οι ευρωπαϊκές επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ έδωσαν τη δυνατότητα στους οπαδούς του να καλλιεργήσουν την φαντασία τους και να δείξουν την δημιουργικότητα τους.

Πάμε να θυμηθούμε τις 10 καλύτερες εισόδους του ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο και πώς τους υποδέχθηκαν οι Πορτοκαλοί.

Δες ποιες είναι παρακάτω:

1ΑΠΟΕΛ – Zenit (13/9/2011)

apoel.net

Στο νότιο πέταλο του ΓΣΠ σχηματίζεται το “24” του Χρήστου Κόντη αφού λίγες μέρες πριν αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας όπου και τον ανάγκασε να κρεμάσει τα παπούτσια.

2ΑΠΟΕΛ – Lyon (7/3/2012)

apoelpartidarios.com

Στον ίσως ιστορικότερο αγώνα που έδωσε ο ΑΠΟΕΛ, οι φίλαθλοι του σχημάτισαν με choreo ένα αγριεμένο πρόσωπο, συνοδευόμενο από ένα πανό που καλούσε τους Γάλλους να νιώσουν τον τρόμο της Λευκωσίας.

3ΑΠΟΕΛ – Real Madrid (27/3/2012)

youtube.com

Οι Πορτοκαλοί αναρτούν πανό με το χέρι του ΑΠΟΕΛ να ρίχνει κάτω την βασίλισσα στο σκάκι, παραπέμπoντας στη “βασίλισσα της Ευρώπης”.

4ΑΠΟΕΛ – Copenhagen (26/8/2009 & 24/8/2016)

youtube.com

Το 2009 σχηματίζεται η νεκροκεφαλή με το AU (APOEL ULTRAS) και για γούρι το επαναλαμβάνουν, αλλά δυστυχώς τη δεύτερη φορά δε βοήθησε.

5Lyon – ΑΠΟΕΛ (14/2/2012)

fankurve.tumblr.com

Οι σχεδόν 6000 ΑΠΟΕΛίστες στη Λυών μετατρέπουν το Gerland σε ΓΣΠ. Aναρτούν το χάρτη της Ευρώπης με σημειωμένα τα μέρη που επισκέφθηκε ο ΑΠΟΕΛ για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

6ΑΠΟΕΛ – Young Boys (3/11/2016)

ultras-tifo.net

Με choreo να σχηματίζει το σήμα του ΑΠΟΕΛ, φωτοβολίδες και ένα ρομαντικό πανό υποδέχονται τους παίχτες.

7AΠΟΕΛ – Αthletic Bilbao (23/2/2017)

youtube.com

Οι Πορτοκαλί σχηματίζουν με choreo το σήμα του ΑΠΟΕΛ, το τρόπαιο του Europa League και ένα αεροπλάνο αφού πίστευαν πως θα ταξιδέψουν Στοκχόλμη όπου έγινε ο περσινός τελικός.

8ΑΠΟΕΛ – Anderlecht (9/3/2017)

apoelphotogallery.com

Στη νότια δημιουργείται ένα διπλής όψεως κόρεο όπου δείχνει τη Λευκωσία και αναφέρει σε δύο φάσεις “Λευκωσία: όπου ξεκινούν τα όνειρα μας” και “όπου τα όνειρα σας γίνονται εφιάλτες”.

9ΑΠΟΕΛ – Barcelona (25/11/2014)

ultras-tifo.net

Κάτι ασυνήθιστο επέλεξαν οι Πορτοκαλί για το ιστορικό match με τους Ισπανούς γίγαντες αφού η κερκίδα πήρε 3 όψεις.

Αρχικά σχηματίστηκε “UEFA”, μετά γράφτηκε “RESPECT” και τέλος με pyro show έδωσαν χρώμα σε ένα μαύρο πανό που εγράφε “ULTRAS”, προστάζοντας έτσι την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να σέβεται τους οπαδούς των ομάδων.

10AΠΟΕΛ – Ajax(30/9/2014)

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ

Τέλος, με έναν συγκινητικό τρόπο οι Πορτοκαλί παρουσίασαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νησί μας εδώ και 43 χρόνια.

Αρχικά το choreo δείχνει την Κύπρο μοιρασμένη και αιματοβαμμένη και πανό στο κάτω μέρος “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ” σε 5 γλώσσες ενώ στη συνέχεια τη δείχνει ενωμένη με φόντο την Ελληνική σημαία με πανό “Η Κύπρος είναι Ελληνική”, επίσης σε 5 γλώσσες.

Ποια είναι η πιο εντυπωσιακή κερκίδα κατά τη γνώμη σου;