fbpx

5 κομμάτια που θα σε πείσουν να φορέσεις μαύρο και εκτός χειμώνα!

Το μαύρο ένα από τα “χρώματα” που δύσκολα μπορώ να αποχωριστώ ανεξαιρέτως εποχής, μιας και είναι το αγαπημένο μου για όλες τις εποχές, όχι μόνο τον χειμώνα.

Όλες γνωρίζουμε ότι το μαύρο είναι και θα είναι για πάντα το πιο διαχρονικό και στυλάτο χρώμα. Είναι η πιο safe επιλογή για να μην αποτύχεις στυλιστικά. Ένας ακόμα λόγος που το επιλέγουμε, είναι γιατί το μαύρο “κόβει” και “αδυνατίζει”

Επίσης συνδυάζεται πανεύκολα με όλα τα χρώματα ή prints! Όπως και να το κάνουμε, λοιπόν, είναι η must τάση που δεν θα φύγει ποτέ.

Πιο κάτω σου έχω 5 τρόπους που θα σε πείσουν να φορέσεις μαύρο εκτός χειμώνα.

Δες εδώ ποιοι είναι αυτοί:

1
Μαύρη midi φούστα

Επένδυσε σε μια τέτοια φούστα μιας και θα μπορείς να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά outfits.

Θα μπορείς τον χειμώνα να την συνδυάσεις με μαύρο ζιβάγκο και δερμάτινο σακάκι, ενώ το φθινόπωρο θα μπορείς να την συνδυάσεις με άσπρο t-shirt και αθλητικά και μαύρη ζώνη στη μέση.

2
Μαύρες Culottes

Απλό, εύκολο και ταυτόχρονα εξαιρετικό outfit. Φόρεσε culottes συνδυασμένες με ένα t-shirt για ένα πιο sport look. Ολοκλήρωσε το look σου με τα μαύρα μποτάκια σου και χρυσά accessories.

3
Maxi Φόρεμα

Φόρεσε το maxi φόρεμά σου μαζί με slides και θα είναι τέλειο. Αν το φόρεμα σου είναι αρκετά φαρδύ μπορείς να προσθέσεις μια λεπτή ζώνη κι έτσι θα τονίσεις και τη σιλουέτα σου.

4
Μαύρη denim φούστα

Tι πιο απλό outfit από την denim φούστα σου και ένα αμάνικο μπλουζάκι; Είναι μια επιλογή που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βραδύ με μικρά διακριτικά κοσμήματα, και παπούτσια της επιλογής σου!

5
Μαύρο Jumpsuit

Η ολόσωμη φόρμα είναι εξαιρετική επιλογή όταν δυσκολεύεσαι με τους συνδυασμούς. Τώρα σε αξεσουάρ ταιριάζουν σχεδόν τα πάντα. Μπορείς αντί για κοσμήματα στον λαιμό και στο χέρι να φορέσεις ένα μαντήλι.

Όσο για τα παπούτσια μπορείς να τη συνδυάσεις με πέδιλα, flat σανδάλια, ή ακόμα και sneakers, ανάλογα την εμφάνισή σου.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending