fbpx

Κύπριοι φοιτητές αναπαριστούν τα “Ζώδια” με μια καινούρια απόψη!

Το καλοκαίρι μερικοί άνθρωποι το αξιοποιούν πηγαίνοντας στην παραλία, μερικοί πηγαίνουν για ταξίδι με την οικογένειά τους, αλλά όχι οι ακόλουθοι 3 φοιτητές.

Μία νέα φωτογράφιση με τίτλο “ΖΩΔΙΑ” δημιουργήθηκε από την Πάολα Σιαμπτάνη, τηΜικαέλα Σμίλας και τον Μάριο Σελλά που πέρασαν ένα μέρος των διακοπών τους για χάρη της τέχνης, δίνοντάς μας τα ζώδια με μια καινούρια άποψη.

1
Οι σπουδές των φοιτητών και η σχέση τους με τη φωτογράφιση

Η Πάολα, ως καλλιτέχνης μακιγιάζ και τέχνη σώματος, σπουδάζει Fine Art στο University of Leeds και με την αέρινη αφή της έφερε τα ζωδιακά σημάδια στη ζωή.

Η Μικαέλα, ως φωτογράφος, σπουδάζει Fashion Communication with Business στο University of Brighton και με την γήινη αφή της κατάφερε να δώσει βαρύτητα και να ενώσει τα ζώδια σε ένα.

Ο Μάριος, ως σχεδιαστής κοστουμιών και τέχνη σώματος, σπουδάζει Graphic Design and Multimedia στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και με τη φλογερή του αφή έδωσε μια σπίθα σε ολόκληρο το σετ και στο τελικό κομμάτι.

2
Οι 3 καλλιτέχνες ήθελαν για πολύ καιρό να κάνουν μια συνεργασία μαζί

Ήθελαν να δείξουν τον μοναδικό τους χαρακτήρα μέσα από αυτό το έργο, αφού οι καλοκαιρινές διακοπές τους έφεραν και πάλι μαζί, ήταν καιρός να το κάνουν πραγματικότητα και να ξεκινήσουν τη δουλειά.

Οι ίδιοι λένε για τη φιλία τους: “Αυτό που προκάλεσε τη φιλία μας ήταν απλά το πάθος μας για την τέχνη, σε όλες της μορφές της. Στο σετ χρησιμοποιήσαμε τη μουσική για να κάνουμε τα μοντέλα μας πιο άνετα και να δείχνουν κίνηση, χορό, συναίσθημα και αυτό έδωσε μεγάλη βάση στο τελικό αποτέλεσμα.”

 

3
Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στη φωτογράφιση

Ολόκληρη η φωτογράφηση είναι μια αναπαράσταση των ζωδίων με βάση: τα μέταλλα, τα πετράδια, τον πλανήτη που προέρχονται και τα χαρακτηριστικά τους

Αυτό που το κάνει τόσο ενδιαφέρον είναι ότι χρησιμοποίησαν καθημερινά αντικείμενα όπως σύρμα, φύλλα χρυσού, σωλήνες, αλυσίδες κλπ.

Δες και τις υπόλοιπες φωτογραφίες πιο κάτω:

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending