fbpx

Καλοκαιρινό Internship: Όσα έγιναν στην τελευταία συνάντηση των αρθρογράφων μας!

Πρόσφατα (30/8/2017), πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνάντηση του καλοκαιρινού Internship μας με τους φοιτητές-αρθρογράφους (SpotLighters) μας, στα γραφεία του StudentLife.

Η συνάντηση με τους SpotLighters μας είχε τη μορφή χαλαρής συζήτησης και διαλόγου με τη συντονίστρια του Internship, Εύη Οικονομίδου.

Μέσω συζήτησης, γίνονταν ερωτήσεις, σχολιασμοί και διάφορες αναφορές στην online αρθρογραφία και στις γνώσεις & εμπειρίες που απέκτησαν οι αρθρογράφοι μας κατά τη διάρκεια των 4 μηνών συμμετοχής τους (Μάιος-Αύγουστος 2017).

1
Αυτή ήταν και η τελευταία συνάντηση με τους SpotLighters μας

Η συζήτηση ξεκίνησε με την Εύη Οικονομίδου (συντονίστρια του Internship, αρχισυντάκτρια & δημιουργό περιεχομένου στο StudentLife) να επιβραβεύει τους αρθρογράφους για την αξιόλογη προσπάθεια τους, δημιουργώντας ποιοτικό περιεχόμενο κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης.

Οι αρθρογράφοι μας, που έλαβαν μέρος στο Internship του StudentLife, σπουδάζουν σε διαφορετικούς κλάδους μεταξύ τους και μόνο 4 εξ αυτών σπουδάζουν Δημοσιογραφία.

Αυτό αποδεικνύει πως ο καθένας μπορεί να ασχοληθεί με την αρθρογραφία σαν χόμπι ή επάγγελμα, αν αυτό είναι κάτι που τον γεμίζει και του προσφέρει ικανοποίηση!

2
Ακολούθησε συζήτηση με ανατροφοδότηση από τις εμπειρίες των φοιτητών

Οι αρθρογράφοι μας σχολίασαν όσα έζησαν κατά τη διάρκεια των 4 μηνών, τι θα άλλαζαν στην πρακτική τους άσκηση, τι θα πρότειναν για τα μελλοντικά Internships και πώς φαντάζονται τους εαυτούς σχετικά με τη δημιουργία περιεχομένου στο μέλλον.

Η συζήτηση ήταν πολύ επικοδομητική, σε πλαίσια ανταλλασσόμενων απόψεων και επεξήγηση των βασικών σκοπών και στόχων του Internship και της γενικής καθοδήγησης.

Για ακόμη μια φορά, οι αρθρογράφοι μας έδειξαν την ικανοποίηση και την ευχαρίστηση συμμετοχής τους στην ομάδα του StudentLife.

3
Τέλος, συζητήθηκαν τα μελλοντικά βήματα όλων

Η συνάντηση τελείωσε με τις τελευταίες συμβουλές και ανακοινώσεις προς τους αρθρογράφους μας, μαζί με τις προσωπικές εμπειρίες τους.

Η βεβαίωση συμμετοχής στο Internship του StudentLife θα επιβεβαίωνει τις γνώσεις που απέκτησε ο καθένας με την εμπλοκή του αυτούς τους 4 μήνες, καθώς και τη διάρκεια εξάσκησης υπό μορφή πρακτικής άσκησης.

4
Σημαντικές ατάκες-συμβουλές που αναφέρθηκαν στους αρθρογράφους-SpotLighters μας:

  • “Είναι σημαντικό να κρατάτε τόσο τα θετικά, όσο και τα αρνητικά σχόλια από το κοινό σας. Το κάθε σχόλιο, μας βοηθά με τον τρόπο του.”

  • “Κινούμαστε -κυρίως- έχοντας ως βάση τι θέλει το κοινό μας, ευχαριστώντας το και προσφέροντάς του την ψυχαγωγία που χρειάζεται.”

  • Στοιχεία όπως ο τίτλος και η εικόνα ενός άρθρου, είναι το εξώφυλλο της δουλειάς σας. Αν δεν αφιερώνεται ο χρόνος και η δημιουργικότητα που χρειάζεται σε αυτά, πάει χαμένη όλη η υπόλοιπη δουλειά που προηγήθηκε.”

 

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό από τη συνάντηση:

Ευχαριστούμε τους φοιτητές για τη συμμετοχή τους στο Internship μας ????

Θες να ζήσεις κι εσύ την εμπειρία συμμετοχής στο Internship αρθρογράφων μας; Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending