fbpx

Εσύ είσαι έτοιμος/η για το Running Under The Moon;

Ο πρώτος, καλύτερος και πολυπληθέστερος βραδινός αγώνας τρεξίματος στην Κύπρο, Running Under The Moon™ έρχεται φέτος στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Αγλαντζιά στις 30 Σεπτεμβρίου!

Πιο συγκεκριμένα, το Running Under The Moon™ προσφέρει τον πρώτο βραδινό μαραθώνιο αγώνα σκυταλοδρομίας στην Κύπρο, έναν μοναδικό ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου αλλά και τον πιο διασκεδαστικό βραδινό αγώνα 5 χιλιομέτρων που κάθε χρόνο προσελκύει πληθώρα δρομέων!

Το καλύτερο όμως είναι ότι το Running Under The Moon™ θα έχει και after party με ξέφρενο χορό και μουσική που θα παίζουν οι μουσικοί παραγωγοί του αγαπημένου σου Deejay 93.5!

Τρέξε, περπάτησε ή παρακαλούθησε τον αγώνα, βοηθώντας ταυτόχρονα την κοινωνική συνεισφορά του Running Under The Moon™ που για φέτος θα αποδοθεί στην Magic Always Happens, η οποία βοηθά παιδιά με αυτισμό.

Το Running Under The Moon είναι ένας αθλητικός, πολιτιστικός και φιλανθρωπικός αγώνας γεμάτος μουσική, ήχο και πολλές εκπλήξεις.

Έλα με την εταιρική σου περηφάνια «Τρέξε, περπάτησε στην πόλη σου, μύρισε τις ομορφιές του δάσους, απόλαυσε το φεγγάρι».

Έλα με την φανέλα και τα λογότυπα της εταιρίας σου και εκμεταλλεύσου το γεγονός για μια υγιή απόδραση από την καθημερινότητα, τρέξε, περπάτησε, βοήθησε, χόρεψε, γέλασε και πέρνα καλά με τους συναδέλφους σου.

1
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο runningunderthemoon.com

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,800FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending