fbpx

5+1 τρόποι για να φορέσεις το blazer σου όλες τις ώρες της ημέρας!

Καθώς περνάνε οι ημέρες, εμείς μπαίνουμε σε ένα πιο ανοιξιάτικο mood. Παρ’ όλα αυτά τη νύχτα κάνει ψύχρα, γι’ αυτό και ένα blazer είναι απαραίτητο!

Ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια, το οποίο είναι από τα πιο basic κομμάτια που όλες πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα μας είναι το blazer.

Μπορείς να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά outfits! Γι’ αυτό κι εγώ θα σου δείξω 7 διαφορετικούς τρόπους για το πώς να φορέσεις το blazer σου από το πρωί μέχρι και το βράδυ, για να έχεις ένα chic αποτέλεσμα.

Δες τους εδώ:

1
Mαύρο παντελόνι με blazer που κάνει αντίθεση

Επέλεξε ένα μονόχρωμο σύνολο και πρόσθεσε το blazer το οποίο θα δώσει μια φοβερή αντίθεση. Μπορείς να επιλέξεις ό,τι κοσμήματα και παπούτσια θες, από sneakers μέχρι mules και θα δημιουργήσεις ένα πολύ ωραίο σύνολο!

2
Χρωματιστό blazer

Φόρεσε jeans που σε κάνουν πραγματικά να νιώθεις άνετα και πρόσθεσε το blazer από πάνω. Μπορείς να το έχεις κλειστό ή να προσθέσεις ένα μονόχρωμο απλό μπλουζάκι από μέσα και είσαι έτοιμη.

3
Δερμάτινη φούστα

Είμαι σίγουρη πως θα γίνει από τα πιο αγαπημένα σου καθημερινά looks καθώς σου επιτρέπει να είσαι casual χωρίς όμως να χάσεις το στυλ σου!

4
Logo T-shirt

Μπορείς να συνδυάσεις τους χρωματισμούς από το t-shirt σου με το blazer που θα βάλεις. Είτε που θα επιλέξεις blazer στο ίδιο χρώμα με το t-shirt, είτε που θα επιλέξεις ακριβώς το αντίθετο χρώμα.

5
Φόρεμα με blazer

Σε αυτή τη περίπτωση βάλε το blazer σου πάνω από το φόρεμά σου. Μην το φορέσεις, αλλά βάλε το στους ώμους σου. Θα σου αρέσει ακόμα πιο πολύ το outfit αν παίξεις με διαφορετικά prints στο φόρεμα σου και στο blazer.

6
Hoodies με blazer

Ένας συνδυασμός που είναι ιδανικός για τις μέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις, αλλά θέλεις να είσαι casual και ταυτόχρονα στυλάτη.

Εσύ ποιο θα δοκιμάσεις πρώτο;
Θα είναι λες και σε φωτογράφισαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending