fbpx

Οι 5+1 επικές γκάφες τερματοφυλάκων στην Κύπρο! (video)

Σαφώς και η θέση του τερματοφύλακα είναι η πιο περίεργη στο ποδόσφαιρο, καθώς από την μία είσαι ο “θεός” και από την άλλη μπορεί να γνωρίσεις την απόλυτη εξαθλίωση μέσα από μία άτυχη στιγμή.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 5+1 επικές γκάφες τερματοφυλάκων σε αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όμως αντιλαμβανόμαστε ότι η θέση αυτή δεν είναι και η πιο εύκολη στον κόσμο, και σκοπός μας δεν είναι να κρεμάσουμε τους πορτιέρο αλλά να υπενθυμίσουμε σε εσένα ορισμένες άτυχες τους στιγμές.

Δες τα βίντεο που ακολουθούν και μη διστάσεις να μας στείλεις και εσύ ορισμένες γκάφες ολκής που θυμάσαι και δεν τις συμπεριλάβαμε.

Δες πιο κάτω ποιοι είναι αυτοί και τις γκάφες που έκαναν!

 

1
Dragoslav Jevrić (Σαλαμίνα – Ομόνοια)

Ευτυχώς για τον ίδιο η Ομόνοια προηγείτο με 0-3 στο σκορ και έτσι το λάθος του πέρασε στα ψηλά. Ο πορτιέρο των πρασίνων, και ενώ η μπάλα ήταν στα όρια της μεγάλης περιοχής, έκανε την λεγόμενη “έξοδο του Μεσολογγίου” με αποτέλεσμα να πιάσει αέρα και να δεχτεί το γκολ της μείωσης.

2
Matías Degra (ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ / Απόλλωνας – ΑΕΛ)

Ένα εφιαλτικό βράδυ για όλο το οικοδόμημα της ΑΕΛ, αφού γνώρισε την συντριβή με 6-0 από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Στο τρίτο γκολ των γαλαζοκιτρίνων φέρει την αποκλειστική ευθύνη ο Degra, καθώς πάσαρε στην ουσία στον Cavenaghi, και ο τελευταίος τον λόμπαρε, με αποτέλεσμα να γράψει το 3-0 υπέρ του ΑΠΟΕΛ.

Η δεύτερη γκάφα ήρθε σε παιχνίδι με τον Απόλλωνα όπου το σκορ ήταν 0 – 0 μέχρι το 90+3. Μετά ο Degra με λάθος του έδωσε στον αντίπαλο επιθετικό και ο Απόλλωνας έγραψε το 0 – 1.

3
Χαράλαμπος Καϊρίνος (ΑΕΚ Λάρνακας – Καρμιώτισσα)

Ο Κύπριος τερματοφύλακας, ενώ η ομάδα του βρέθηκε να χάνει με 1-0, μετά από τρία λεπτά δώρισε στους γηπεδούχους το δεύτερο τους γκολ, αφού ο Alves του έκλεψε την μπάλα μέσα από τα πόδια, και σέρβιρε έτοιμο γκολ σε κενή εστία στον συμπαίκτη του Νικόλα Εγγλέζου.

4
Boy Waterman (Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ)

Το πιο πρόσφατο σε όλους μας, αφού μόλις πριν λίγο καιρό ο Ολλανδός τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ υπέπεσε σε αυτό το τραγικό λάθος. Στα πρώτα στάδια του αγώνα, ο Waterman έδωσε πάσα σε αμυντικό της ομάδας του, αυτός του την επέστρεψε πίσω, όμως άνοιξε πάρα πολύ το κοντρόλ με αποτέλεσμα ο Damahu να κλέψει και να ανοίξει το σκορ στο γήπεδο “Αμμόχωστος”.

5
Ευαγόρας Χατζηφραγκίσκου (Δόξα – ΑΕΛ)

Ένα πραγματικό δώρο έκανε στην Λεμεσιανή ομάδα ο Κύπριος πορτιέρο αφού η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του μετά από σουτ παίχτη της ΑΕΛ. Το σκορ ήταν στο 0-0 και το λάθος αυτό έδωσε προβάδισμα στους Λέοντες.

Ήταν το ευθύβολο σουτ από τον Σαβάν, ο Χατζηφραγκίσκου έδειχνε να ελέγχει, όμως η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του.

6
José Moreira (Ανόρθωση – Ομόνοια)

Το πόσο καλός τερματοφύλακας είναι ο Moreira δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς. Δυστυχώς για αυτόν όμως, είχε τις άτυχες του στιγμές. Μία από αυτές ήταν το ολέθριο λάθος που έκανε σε ένα εκτός έδρας ματς κόντρα στην Ανόρθωση, όπου η μπάλα του έφυγε κυριολεκτικά από τα χέρια και στρώθηκε στον Ανδρέα Μακρή. Ο ίδιος δεν δυσκολεύτηκε να την σπρώξει στα ανυπεράσπιστα δίκτυα και να ολοκληρώσει μία επική ανατροπή για του Αμμοχωστιανούς.

Εσύ ποιες άλλες γκάφες θυμάσαι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending