fbpx

Οι πιο παράξενοι χορηγοί σε φανέλες ομάδων!

Ο χορηγός σε μια φανέλα ποδοσφαιρικής ομάδας δεν είναι παίξε – γέλασε. Άλλωστε, αν σκεφτείς ότι η φανέλα αντιπροσωπεύει όλα τα ιδανικά και τις αξίες που εσύ, σαν οπαδός, θεωρείς πως κουβαλά ο σύλλογος σου δεν γίνεται ο χορηγός να είναι όποιος κι όποιος.

Γι’ αυτό και υπάρχουν ομάδες που ακόμα και σήμερα, στην εποχή του πλήρους marketing και στο ποδόσφαιρο, προτιμούν να μην έχουν χορηγό στη φανέλα. Τι γίνεται όμως όταν κάποια ομάδα είναι σε μεγάλη ανάγκη για χρήματα άρα και χορηγό; Υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα ο χορηγός να είναι μια εταιρεία που μάλλον δυσφήμιση θα κάνει στο σύλλογο!

Τέτοιες είναι και οι περιπτώσεις που μαζέψαμε πιο κάτω. Περιπτώσεις χορηγών που χαρακτηρίζονται τουλάχιστον σαν… παράξενοι!

Δες ποιοι είναι πιο κάτω:

 

1
Πανθρακικός

Η πιο πρόσφατη περίπτωση. Η ομάδα της Κομοτηνής που λόγω χρεών θα αγωνίζεται φέτος στο τοπικό πρωτάθλημα στην προσπάθεια που κάνει για να ανέβει ξανά στην Super League εμπιστεύτηκε για αρχή ένα γραφείο τελετών!

2
Κομψάτος Πολυάνθου

Και ο Κομψάτος (στα τοπικά της Ελλάδας) είχε την τόλμη να βάλει ως χορηγό στη φανέλα γραφείο τελετών! Αυτό σημαίνει να βάζεις μέσο με τον Θεό! Ακόμα και στο ποδόσφαιρο!

3
Παλαιόπυργος Τρικάλων

Φαίνεται πως τα γραφεία τελετών είναι πολύ trendy στην Ελλάδα αφού και ο Παλαιόπυργος Τρικάλων σπονσάρεται από ένα τέτοιο. Μάλιστα για να το κάνουν πιο “πικάντικο” ένας μεγάλος σταυρός στη φανέλα κάνει τον χορηγό εμφανή ακόμα και σε κάποιο που μπορεί να μην το ήξερε!

4
Βουκεφάλας Λάρισας

Μιας και αναφέραμε πικάντικα ο Βουκεφάλας στη Λάρισα το πήρε ένα βήμα παρακάτω! Έβαλε χορηγό στη φανέλα τον τοπικό οίκο ανοχής “Σούλα”. Σημείωσε πως στα εγκαίνια του συγκεκριμένου σπιτιού παρευρέθηκε και η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Πάντως λόγω αντιδράσεων από την τοπική κοινωνία και όπως μπορείς να δεις στη φανέλα ο οίκος ανοχής γράφεται ως οίκος εποχής!

5
Αχαιός 

Και η αχαϊκή ομάδα εμπιστεύτηκε οίκο ανοχής μόνο που το έκαμε λίγο πιο σεμνά! Βλέπεις το Monika’ s Home στη φανέλα. Αν δεν ξέρεις ότι πρόκειται για μια τέτοια επιχείρηση θα μπορούσε να το πάρεις και για μπουτίκ ρούχων (λέμε τώρα)!

6
Ερμής Ζωνιανών

Η κρητική ομάδα στη συγκεκριμένη περίπτωση μεγαλούργησε! Συνεργάστηκε με την εταιρεία παραγωγής πορνογραφικών ταινιών “Sirina” βάζοντας τον σαν χορηγό στη φανέλα της! Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως “έβγαλαν τα μάτια τους” στα Ζωνιανά!

7
Atletico Madrid

Αν νόμιζες ότι μόνο ερασιτεχνικές ομάδες της Ελλάδας διάλεξαν παράξενους χορηγούς στη φανέλα τους, η Altetico Madrid έρχεται για να καταρρίψει αυτό τον μύθο! Ήταν το 2004 όταν συνεργάστηκε με την Columbia Pictures.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν κάθε βδομάδα να διαφημίζει και μια διαφορετική ταινία στη φανέλα της! Όταν διαφήμισε τον Spiderman 2 πάντως η φανέλα δημιούργησε πανικό!

Ποιος είναι για ‘σένα ο πιο παράξενος χορηγός σε φανέλα ομάδας; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending