fbpx

5 παίχτες με καλό βιογραφικό που ήρθαν φέτος στην Κύπρο και ίσως δεν τους ξέρεις!

Το καλοκαίρι που πέρασε οι περισσότερες ομάδες φρόντισαν να ενισχυθούν όσο καλύτερα γίνεται. Με εξαίρεση τους Εθνικό και Ολυμπιακό που είναι τιμωρημένοι με εμπάργκο μεταγραφών όλες οι υπόλοιπες έφτασαν σε διψήφιο αριθμό μεταγραφών.

Και αν λίγο πολύ φροντίσαμε να μάθουμε ποιους έφεραν οι παραδοσιακά μεγάλες ομάδες του νησιού, ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε και όλες τις μεταγραφές των υπόλοιπων ομάδων. Υπόλοιπες ομάδες που έφεραν όμως αξιόλογους ποδοσφαιριστές, με αρκετούς από αυτούς να κουβαλούν και καλό βιογραφικό πίσω τους.

Βρήκαμε 5 από αυτούς και σου τους παρουσιάζουμε.

Δες ποιοι είναι (και κάνε comment με όποιο νεοφερμένο θεωρείς εσύ πως έχει καλό βιογραφικό και δεν είναι σε αυτή τη λίστα):

 

1
Banel Nicolita

Ο 32χρονος Ρουμάνος μέσος του Άρη κουβαλά μια αξιόλογη καριέρα στην πατρίδα του αλλά και πέρασμα από τα γαλλικά γήπεδα. Φόρεσε, μεταξύ άλλων, τη φανέλα της μεγάλης Steaua Bucuresti από την οποία πήρε μεταγραφή το 2011 για την St. Etienne.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το transfermarkt η μεταγραφική του αξία τότε ήταν 1, 8 εκατομμύρια ευρώ!

2
Innocent Emeghara

Ο Νιγηριανός επιθετικός ήρθε στον Ερμή φέτος το καλοκαίρι κουβαλώντας σπουδαίες παραστάσεις. Έπαιξε μεταξύ άλλων στην ελβετική Grasshoppers και στη γαλλική Lorient πριν κάνει το μεγάλο βήμα για την Ιταλία και τις Siena και Livorno.

O 28χρονος στράϊκερ με ελβετικό διαβατήριο μετρά και 5 συμμετοχές με την εθνική της Ελβετίας κάνοντας τον ένα από τα πιο σπουδαία ονόματα που παίζουν φέτος στην Κύπρο!

3
Biel Company

Ο Gabriel Company Vives, όπως είναι το πλήρες όνομα του, ήρθε στα 25 του στην Κύπρο και τη Πάφο για να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ. Ο Ισπανός αμυντικός ξεπήδησε από τις ακαδημίες της Mallorca στην οποία και αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα.

4
Neuton Piccoli

Ο 27χρονος αμυντικός της Δόξας ήρθε στην Κύπρο φέτος κουβαλώντας πολλές εμπειρίες σε μερικά από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αφού ξεκίνησε από την Gremio, ήρθε στην Ευρώπη για την Udinese ενώ έπαιξε και στις Watford, Albacete και Granada όπως και στην Chapecoence.

Στην ομάδα της Κατωκοπιάς ήρθε μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας και την Pistoiese.

5
Benjamin Akoto Asamoah

Ο 23χρονος μέσος της Δόξας ήρθε στην ομάδα της Κατωκοπιάς το καλοκαίρι κατευθείαν από την Ισπανία και την Atletico Madrid B‘. Μάλιστα, ο νεαρός Γκανέζος ανήκει στους ροχιμπλάνκος από το 2012 και τα 18 του κάτι που τουλάχιστον δείχνει την προοπτική που είδαν στον Asamoah οι ανθρώποι των Μαδριλένων.

Εσύ ήξερες το βιογραφικό αυτών των ποδοσφαιριστών που ήρθαν φέτος στην Κύπρο; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending