fbpx

5 καταστάσεις που θα καταλάβουν μόνο όσοι προτιμούν το φθινόπωρο!

Αρκετοί λαλούν πως μαζί με το φθινόπωρο έρκεται τζιαι η κατάθλιψη, αλλά πολλοί που μας το προτιμούμε.

Αν και το καλοκαιράκι ετέλειωσε τζιαι ήρτε το φθινόπωρο να το αντικαταστήσει, οι περισσότεροι στενοχωρκούνται, ανυπομονώντας ήδη για το επόμενο καλοκαίρι.

Υπάρχουν όμως τζιαι τζιείνοι που απολαμβάνουν περισσότερο το φθινόπωρο για διάφορους λόγους.

Δες τους πιο κάτω:

1
Bye-bye θερμοκρασία καλοκαιριού

Όλο το χρόνο οι περισσότεροι καρτερούν το καλοκαίρι. Ονειρεύονται παραλία, μαύρισμα, διακοπές, αλλά όταν έρκεται, φέρνει τζιαι τον καύσωνα μαζί του.

Σαμπώς τζιαι εφυσήσαν μας οι δράκοι της Καλίσι σε τούτο το νησί, ή άνοιξε παράρτημα της κόλασης στην Κύπρο. Τρέχουν τα δρώματά σου που πάνω ως κάτω, τζιαι νιώθεις ότι ο εγκέφαλός σου εν να λιώσει όπως το παγωτό!

Το φθινόπωρο όμως, έρκεται η βροχούλα τζιαι η δροσιά. Η θερμοκρασία πέφτει, το ίδιο τζιαι η διάθεση μας, αλλά εν πειράζει. Εν τζιαι να τα ‘χουμε ούλλα δικά μας σε τούτην την ζωή.

2
Οργάνωση

Το φθινόπωρο είναι η αγαπημένη εποχή των γονιών τζιαι των οργανωτικών ανθρώπων γιατί ανοίγουν τα σχολεία τζιαι ούλλα μπαίνουν σε μια τάξη.

Το καλοκαίρι φέρνει από μόνο του την ανεμελιά τζιαι την ξεγνοιασιά. Εν πολλά πιο εύκολο να φκεις που τη ρουτίνα.

Το φθινόπωρο όμως είναι εποχή για ανασυγκρότηση, οργάνωση τζιαι λίγη ξεκούραση από τους πιο έντονους ρυθμούς της καλοκαιρινής διασκέδασης.

3
Ντύσιμο: Εκφράσου ελεύθερα

Μπορεί το less is more να είναι γεγονός, αλλά το φθινόπωρο φορούμε πιο πολλά ρούχα τζιαι συνεπώς μπορούμε να παίξουμε περισσότερο με το ντύσιμό μας.

Το στυλ μας αλλάζει τζιαι οι πιο πολλοί ανυπομονούμε, μιας τζιαι ωραίες οι πλατφόρμες τζιαι τα σσιορτούθκια αλλά επεθυμήσαμε τζιείνες τες ψηλοτάκουνες μπότες που μας κάνουν τζιαι φαινούμαστε τόσο σέξυ.

Βέβαια, το φθινόπωρο εν η εποχή που μπορεί να θωρείς στο δρόμο μιαν να φορεί UGG μπότες τζιαι τίποτε άλλο, ή μια ντυμένη όπως το κρεμμύδι να φορεί σάνδαλα, αλλά τι μας κόφτει; Fashion is for those who dare!

Εξάλλου, με τόσα ρούχα κρύβεται η κοιλίτσα τζιαι με το κλατσόν η κυτταρίτιδα τζιαι οι τρίχες. Οι γεματούληδες με χιούμορ μπορούν να ταυτιστούν.

4
Bye-bye τσιμπήματα από έντομα

Επιτέλους ο κανιβαλισμός από τα ιπτάμενα αρπακτικά σταματά τζιαι το σπίτι καθαρίζει που τες κατσαρίδες τζιαι τα υπόλοιπα έντομα.

Η μάμα σου σταματά να τσιριλά κάθε 3 μέρες επειδή “πάλε ήβρεν κατσαρίδα στην κουζίνα” τζιαι εσύ εν ξύνεσαι κάθε τρεις τζιαι λίγο επειδή ετσίμπησέ σε κουνούπι.

5
Αλλαγή διασκέδασης

To καλοκαίρι επηγαίναμε ούλην την ώρα παραλία τζιαι μετά στα clubs για χωρό τζιαι ποτό.

Τώρα με το φθινόπωρο όμως, μεινίσκουμε νάκκον παραπάνω έσσω μας τζιαι εν η κατάλληλη εποχή για να θυμηθούμε φίλους που ξεχάσαμε για να έρθουμε τζιαι πάλι πιο κοντά. Πίνουμε βραστό καφέ τζιαι αρκεύκουμε πάλε το διάβασμα.

Γενικά βρίσκουμε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μας. Θυμόμαστε ξανά το cinema τζιαι πάμε ξανά στα βουνά τα Σαββατοκύριακα.

Με ποιους από τους πιο πάνω λόγους συμφωνείς; Προτιμάς κι εσύ το φθινόπωρο παρά άλλες εποχές;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending