fbpx

5 περιπτώσεις που το ιατρικό τιμ έκλεψε την παράσταση! (video)

Το ποδόσφαιρο αποτελεί το δημοφιλέστερο άθλημα σε όλο τον κόσμο. Οι ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης αλλά και οι υψηλού φήμης προπονητές είναι αυτοί που χωρίς αμφιβολία τραβάνε όλα τα βλέμματα του φίλαθλου κόσμου.

Τα ”παράξενα” και τα ”αστεία” ωστόσο δεν μπορούν να λείπουν από αυτό το άθλημα. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που το ιατρικό τιμ μιας ομάδας έχει κλέψει την παράσταση με τις ”ικανότητές” του που οδηγούν σε μεγάλα ευτράπελα.

Δες πιο κάτω 5 τέτοιες περιπτώσεις:

 

1
Το ιατρικό τιμ που μισεί τη δουλειά του!

Ας πάμε δύο χρόνια πίσω και συγκεκριμένα το 2015 στον αγώνα Λάρισα-Εργοτέλης όπου ο ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας, Κούτρης, τραυματίζεται από αντικανονικό μαρκάρισμα του αντιπάλου.

Όπως θα δεις πιο πάνω το ιατρικό τιμ δεν είδε με καλό μάτι τον τραυματισμό αυτό και έτσι είπαν να τον κάνουν να υποφέρει ακόμα λίγο!

2
Το σκισμένο φορείο!

Παραμένουμε σε ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα τη σεζόν 2012 – 2013 σε αγώνα κυπέλλου μεταξύ της Λάρισας και του Αστέρα Τρίπολης.

Ο ποδοσφαιριστής των βυσσινί Δημόπουλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και αμέσως έσπευσαν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ. Το φορείο όμως είχε άλλη άποψη και άφησε τον ποδοσφαιριστή να βγει από το γήπεδο περπατώντας!

3
Ο ιπτάμενος… φυσιοθεραπευτής!

Διάφορα τέτοια ευτράπελα έχουν παρατηρηθεί ασφαλώς και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα του κόσμου, με χαρακτηριστικό και φωτεινό παράδειγμα τον τραυματισμού του παίκτη της Murici σε αγώνα της ομάδας με την Palmeiras.

Ο φυσιοθεραπευτής στην προσπάθεια του να τρέξει προς τον ποδοσφαιριστή σκόνταψε και λίγο έλειψε να προσγειωθεί στο κεφάλι του!

4
Ιατρικό τιμ χωρίς κατεύθυνση!

Συνέχεια λοιπόν σε ένα άλλο ”έμπειρο” ιατρικό τιμ όπου η αποφασιστικότητα είναι αυτό το στοιχείο που το χαρακτηρίζει.

Αφού δεν τα βρίσκετε βρε παιδιά πείτε το από πριν να σας καθορίσει κάποιος άλλος μια κοινή πορεία!

5
“Άστο θα πάω μόνος”

Η τελευταία, και ίσως η καλύτερη, φάση έρχεται από το Ισραηλινό πρωτάθλημα όπου θα χρειαστεί και η βοήθεια ενός παίχτη προκειμένου ο τραυματίας να μεταφερθεί έξω από το γήπεδο!

5 χαρακτηριστικές ”γκάφες” των ιατρικών τιμ που μας κάνουν να βλέπουμε από μια άλλη οπτική το άθλημα και τον τραυματισμό του κάθε παίχτη.

Ελπίζουμε σε πιο αστεία ευτράπελα στο μέλλον!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending