fbpx

5+1 άβολες αντιδράσεις προπονητών στην Κύπρο!

Σε πολλές περιπτώσεις ο φωτογραφικός φακός “συλλαμβάνει” τους προπονητές μιας ομάδας να έχουν αντιδράσεις που είτε τις κάνουν ηθελημένα είτε άθελα τους.

Σίγουρα όλοι οι τεχνικοί ζουν έντονα το ματς των ομάδων τους και προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν τους παίκτες τους και να κερδίσουν την αναμέτρηση.

Οι αντιδράσεις τους την ώρα που προσπαθούν να μεταφέρουν το πάθος τους στους παίκτες τους πολλές φορές μας δίνει πολύ ωραίο φωτογραφικό υλικό!

Ας δούμε λοιπόν και στην πράξη για τι είδους αντιδράσεις μιλάμε:

 

1
Γιώργος Δώνης (ΑΠΟΕΛ)

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο φωτογραφικός φακός “έπιασε” τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ σε μια παράξενη στιγμή, σε μια φάση που είμαστε σίγουροι πως το νόημα δεν είναι αυτό που απεικονείζεται.

Το στιγμιότυπο αυτό είναι από την φετινή πρεμιέρα των γαλαζοκιτρίνων στο πρωτάθλημα κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο “Αμμόχωστος”. Επαναλαμβάνουμε πως είναι δεδομένο το γεγονός ότι ο Δώνης δεν είχε καμία σκοπιμότητα, όμως δυστυχώς για τον ίδιο ο φωτογράφος τον έπιασε την ώρα που… μόνο το μεσαίο δάκτυλο ξεχώριζε από τα υπόλοιπα.

2
Imanol Idiakez (ΑΕΚ)

Από τον καιρό που ήρθε στην Κύπρο μας έχει συνηθίσει σε ακραίες αντιδράσεις κατά την διάρκεια των παιχνιδιών, αφού ξέρουμε ότι ζει τα ματς πολύ έντονα.

Λογικό είναι λοιπόν να υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες που να αποδεικνύουν τα προηγούμενα λεγόμενά μας, και έτσι εμείς διαλέξαμε μία όπου ο Βάσκος τεχνικός δίνει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του στο περσινό παιχνίδι κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Απ’ ότι βλέπεις και εσύ, ο Idiakez με μία πολύ παράξενη γκριμάτσα και με ύφος που “σκοτώνει”, καθοδηγεί τους παίχτες της ΑΕΚ στο μεγάλο διπλό-πρόκριση μέσα στη Ρωσία.

3
Σοφρώνης Αυγουστή (Απόλλωνας)

Αυτό το παιχνίδι δεν γνωρίζουμε ποιο ήταν, όμως γνωρίζουμε κάτι άλλο. Ότι ο Κύπριος κόουτς – αποκάλυψη του περσινού πρωταθλήματος, πάντα ήταν ιδιαίτερα έντονος στις αντιδράσεις του, καθώς ζει στο έπακρο όλα τα παιχνίδια, είναι γεννημένος νικητής και πανηγυρίζει έξαλλα πολλές φορές.

Αυτό είναι κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος μετά το τέλος του περσινού νικηφόρου τελικού κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Εμείς το μόνο που του λέμε είναι συγχαρητήρια για όσα κάνει μέχρι στιγμής και να μην πάψει λεπτό να παραμένει αυθεντικός, πάντα όμως στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας.

Η πιο πάνω εικόνα αποδεικνύει ότι ο Σοφρώνης δεν περνά λεπτό του αγώνα που να μην φωνάξει και να μην καθοδηγήσει τους παίχτες του από τον πάγκο.

4
Bruno Baltazar (ΑΕΛ)

Ο Πορτογάλος κόουτς της ΑΕΛ στην συγκεκριμένη φωτογραφία δείχνει να απορεί προς κάποια κατεύθυνση και να ζητά εξηγήσεις για κάτι. Λες και λέει σε κάποιον “γιατί;”!

Τώρα αν αυτή η αντίδραση πάει προς κάποιο διαιτητή ή κάποιον από τους ποδοσφαιριστές του κανείς δεν ξέρει.

Πάντως ο Baltazar δεν είναι από τους προπονητές που κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού δίνει την ευκαιρία στους φωτογράφους να τον απαθανατίσουν σε παράξενες στιγμές, όμως αυτό το στιγμιότυπο δείχνει τον προπονητή της ΑΕΛ σε μία όχι και τόσο συνηθισμένη κατάσταση για αυτόν.

5
Πάμπος Χριστοδούλου (Ομόνοια)

Ο Κύπριος κόουτς “συλλαμβάνεται” από τον φωτογραφικό φακό να πανηγυρίζει και μάλιστα με το πουκάμισό του μισο-βγαλμένο. Αυτό μας δείχνει και το πάθος που έχει ο Πάμπος σε όποια ομάδα και αν εργάζεται, και την θέλησή του για να κερδίσει.

Φέτος οι Ομονοιάτες ελπίζουν πως θα ζήσουν παρόμοιες στιγμές με την φωτογραφία, αφού εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον κύριο Χριστοδούλου που ήρθε στον σύλλογο της Ομόνοιας για να αλλάξει πολλά.

6
Λιάσος Λουκά (Σαλαμίνα)

Μία φωτογραφία από το παιχνίδι του φετινού παιχνιδιού όπου η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε την ΑΕΚ Λάρνακας με 1-0 στο γήπεδο “Αμμόχωστος”.

Ο Κύπριος κόουτς ήθελε όσο τίποτε άλλο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, και μέσα από το πάθος του για να τα καταφέρει, ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε να κάνει την πιο πάνω γκριμάτσα και να δίνει με πολύ έμφαση τις οδηγίες του προς τους παίκτες των ερυθρολεύκων.

Είναι μια άβολη στιγμή για τον κύριο Λουκά, που όμως μας δείχνει πόσο πολύ θέλει να πετύχει ο Κύπριος κόουτς και πόσο έντονα ζει τις αναμετρήσεις.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending