fbpx

8 stylish (plus size) φθινοπωρινές αγορές για κάθε περίσταση!

Σκέφτεσαι ότι έχεις περιττά κιλάκια και αυτό σε αποτρέπει κάθε φορά από το να πας να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου; Ε λοιπόν αγαπημένη μου σημείωσε ότι τη μόδα την φτιάχνουμε εμείς όπως θέλουμε ανάλογα με το σωματότυπό μας και όχι αυτή εμάς.

Καταστήματα και επιλογές υπάρχουν, φτάνει εσύ να αποδεχθείς το σώμα σου ως έχει και να αγαπήσεις τον εαυτό σου πιο πολύ από όλους γύρω σου. Μπορείς να γίνεις εξίσου στυλάτη με την κάθε 60cm Victoria Secret Angel μεσούλα και ακόμη παραπάνω μη σου πω!

Και επειδή και εγώ η ίδια τα έχω τα περιττά κιλάκια μου, σήμερα θέλω να σου προτεινω 8 κομμάτια που μπορείς να κάνεις για ένα πολύ κολακευτικό στυλ για το φθινόπωρο του ’17.

Πάμε να δούμε:

1
Denim Σακάκι

Εάν δεν έχεις ήδη ένα τζιν σακάκι στη συλλογή σου τότε θα πρέπει να προσθέσεις ένα! Μπλε με ωραία διακριτική embroidered λεπτομέρεια ανανεώνει το outfit σου και είναι ιδανικό για τις φθινοπωρινές σου εξορμήσεις.

Get the look

2
Kόκκινο Παντελόνι

Το κόκκινο χρώμα είναι το χρώμα της φετινής σεζόν, έτσι μπορείς να επιλέξεις ένα ωραίο παντελόνι. Πρόσεξε μόνο να μην είναι σε φαρδιά γραμμή γιατί τονίζει περισσότερο.

Προτίμησε να είναι σε πιο στενή γραμμή από κάτω. Συνδύασέ το με τα sneakers σου για το πρωί ή με heeled mules για βράδυ.

Get it here

3
Top με λεπτομέρεια με φιόγκο

Εκτός ότι μας φτιάχνει ωραία μέση, φορώντας αυτού του είδους τοπ με ένα τζιν ή δερμάτινο παντελόνι μας δίνει και ύψος. Το V ντεκολτέ και η λεπτομέρεια στο μανίκι κάνουν τo look μας μοναδικό.

Get it here

4
Midi Denim Φούστα

Μία midi τζιν φούστα δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Οι φούστες σε στενή γραμμή αδυνατίζουν, ειδικά όταν το ύφασμα είναι τόσο στερεό όσο το τζιν.

Μπορείς να επιλέξεις το μαύρο χρώμα που θα ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα.

Get it here

5
Striped Πουκάμισο

Οι κάθετες γραμμές μας μαζεύουν. Ένα striped πουκάμισο σε μπορντοκόκκινο χρώμα είναι ό,τι χρειάζεσαι για όλες τις ώρες της ημέρας.

Φόρεσέ το με τα τζινάκια σου ή με μία pencil φούστα για πιο επίσημη εμφάνιση.

Get the look

6
Μαύρο Denim Παντελόνι

Biker boots, μαύρο τζιν παντελόνι και λευκό μπλουζάκι. Ζήτησες κάτι άλλο; All-time-classic σύνολο, ότι πρέπει για τώρα το φθινόπωρο. Πιο μετά ρίξε και ένα ωραίο blazer από πάνω και είσαι έτοιμη για γραφείο!

*Μην ξεχνάς ότι όσο πιο στενή είναι η γραμμή, τόσο πιο κομψό αποτέλεσμα θα έχεις.

Get the look

7
Πουκάμισο κορσές

Πόσο τέλειο πουκάμισο! Η λεπτομέρεια με τον κορσέ είναι μοναδική και καλύπτει τέλεια την κοιλίτσα μας! Φόρεσε το με τα τζιν σου και sneakers ή γόβα ανάλογα με την περίσταση!

Get the look

8
Κιμονό με λουλουδάτο σχέδιο

Εάν απλά βαρέθηκες να φοράς τα ίδια και τα ίδια σε πιο επίσημες εμφανίσεις, τόλμησε να φορέσεις ένα ωραίο εμπριμέ φόρεμα-κιμονό.

Πέφτει πολύ ωραία πάνω στο κορμί καλύπτοντας την κάθε ατέλεια και δίνει πολύ γρήγορα μία στυλάτη εμφάνιση!

Get the look

 

Εσύ ποιο θα παραγγείλεις πρώτα; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending