fbpx

5 ιδιότητες της “θαυματουργής” κρέμας που εξαφανίζει τα σπυράκια σου μέσα σε μία νύχτα!

Πόσες φορές δοκίμασες κρέμες οι οποίες λένε ότι βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής και δεν είδες καθόλου διαφορά;

Μην ανησυχείς, σου βρήκα μια κρέμα η οποία κάνει πολύ περισσότερα απ’ όσα νομίζεις! Έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες. Μιλάω για την Tea Tree Cream!

Δες πιο κάτω πόσες ιδιότητες έχει η συγκεκριμένη κρέμα: 

1
Εξαφανίζει την ακμή

Επιπλέον, η Tea Tree Cream βοηθάει σε ένα πολύ σημαντικό δερματολογικό πρόβλημα των εφήβων, που τους κάνει να ντρέπονται και να νιώθουν μειονεκτικά: την ακμή.

Καθάρισε το πρόσωπό σου με σαπουνάκι και στη συνέχεια άπλωσε κρέμα στα σημεία που βρίσκεται η ακμή σου και άφησέ την για όλη τη νύχτα να δράσει!

2
Ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα

Η θαυματουργή αυτή κρέμα της DΧΝ είναι από φυσικά υλικά. Απλώνεται εύκολα στο δέρμα και χάρη της καταπραϋντικής της ιδιότητα, ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα.

3
Απαλύνει τα εγκαύματα

Αν το καλοκαιράκι, κάείς από τον ήλιο ή αν άθελα σου ακουμπήσεις σε ζεστό νερό ή λάδι, η Tea Tree Cream σου καταπραϋνει τον πόνο από τα εγκαύματα.

4
Απαλύνει τον πόνο από τσούξιμο, φαγούρα και όχι μόνο

Ακόμη, αν σε έχει τσιμπήσει κάποιο κουνούπι, αν έχεις κάποιο τσούξιμο ή φαγούρα από κάποιο φυτό, η κρέμα αυτή θα σε κάνει να νιώσεις ανακούφιση.

5
Άπλωσέ την όπου πονάς

Αν αντιμετωπίζεις πόνους στα χέρια, στα πόδια ή στην πλάτη, η κρέμα αυτή με ένα πολύ ωραίο μασάζ από τα κατάλληλα χέρια θα βοηθήσει σίγουρα.

Εσύ ακόμα να πειστείς για τις πολλαπλές
ιδιότητες της κρέμας αυτής;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending