5 ιδιότητες της “θαυματουργής” κρέμας που εξαφανίζει τα σπυράκια σου μέσα σε μία νύχτα!

Studying Journalism at University of Cyprus _

Πόσες φορές δοκίμασες κρέμες οι οποίες λένε ότι βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής και δεν είδες καθόλου διαφορά;

Μην ανησυχείς, σου βρήκα μια κρέμα η οποία κάνει πολύ περισσότερα απ’ όσα νομίζεις! Έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες. Μιλάω για την Tea Tree Cream!

Δες πιο κάτω πόσες ιδιότητες έχει η συγκεκριμένη κρέμα: 

1Εξαφανίζει την ακμή

marketnews.sg

Επιπλέον, η Tea Tree Cream βοηθάει σε ένα πολύ σημαντικό δερματολογικό πρόβλημα των εφήβων, που τους κάνει να ντρέπονται και να νιώθουν μειονεκτικά: την ακμή.

Καθάρισε το πρόσωπό σου με σαπουνάκι και στη συνέχεια άπλωσε κρέμα στα σημεία που βρίσκεται η ακμή σου και άφησέ την για όλη τη νύχτα να δράσει!

2Ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα

beautynesia.id

Η θαυματουργή αυτή κρέμα της DΧΝ είναι από φυσικά υλικά. Απλώνεται εύκολα στο δέρμα και χάρη της καταπραϋντικής της ιδιότητα, ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα.

3Απαλύνει τα εγκαύματα

womensrunning.competitor.com

Αν το καλοκαιράκι, κάείς από τον ήλιο ή αν άθελα σου ακουμπήσεις σε ζεστό νερό ή λάδι, η Tea Tree Cream σου καταπραϋνει τον πόνο από τα εγκαύματα.

4Απαλύνει τον πόνο από τσούξιμο, φαγούρα και όχι μόνο

gnet.org

Ακόμη, αν σε έχει τσιμπήσει κάποιο κουνούπι, αν έχεις κάποιο τσούξιμο ή φαγούρα από κάποιο φυτό, η κρέμα αυτή θα σε κάνει να νιώσεις ανακούφιση.

5Άπλωσέ την όπου πονάς

rd.com

Αν αντιμετωπίζεις πόνους στα χέρια, στα πόδια ή στην πλάτη, η κρέμα αυτή με ένα πολύ ωραίο μασάζ από τα κατάλληλα χέρια θα βοηθήσει σίγουρα.

Εσύ ακόμα να πειστείς για τις πολλαπλές
ιδιότητες της κρέμας αυτής;