fbpx

5 εύκολα και γρήγορα hairstyles για να κάνεις στο πανεπιστήμιο!

Όλες θα θέλαμε να έχουμε το τέλειο φυσικό και ίσιο μαλλί καθημερινά για να μη χρειάζεται να αφιερώνουμε ώρα το πρωί όταν ξυπνούμε για να τα φτιάχνουμε.

Δυστυχώς ή ευτυχώς η κάθεμια από εμάς έχει διαφορετικά μαλλιά – μήκος και σχήμα- και δεν μπορούμε όλες με την ίδια ευκολία να κάνουμε όλα τα hairstyles!

Παρ’ όλα αυτά βρήκα τα 5 πιο απλά και γρήγορα hairstyles που μπορείς να κάνεις και να είσαι super stylish και στο πανεπιστήμιο. Ταίριαξε το κάθε hairstyle με το υπόλοιπο σου look για ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση!

Δες τα 5 πιο βολικά hairstyles που σου προτείνω:

1
Ponytail

Το συγκεκριμένο hairstyle είναι πολύ εύκολο, γιατί όποιο και αν είναι το φυσικό σχήμα των μαλλιών σου μπορείς να πετύχεις εύκολα μια αλογοουρά!

Aν όμως δε σου αρέσει το φυσικό σχήμα των μαλλιών σου έτσι όπως πέφτει, τότε μπορείς εύκολα να κάνεις braid ή να δημιουργήσεις ένα bubble ponytail πανεύκολα!

Αν δε σου αρέσει όλα τα μαλλιά σου να είναι πιασμένα πίσω και δε νιώθεις τόσο άνετα, τότε άφησε μπροστά δύο τούφες μπροστά για να το κάνεις να φαίνεται πιο φυσικό το look!

2
Half up Half down ή Half αλογοουρά

Πάρε τα μισά μαλλιά σου πάνω και άφησε τα άλλα μισά κάτω. Εκείνα που θα τα πάρεις πάνω μπορείς να τα αφήσεις σαν αλογοουρά ή να τα κάνεις ένα χαλαρό bun για να είναι πιο παιχνιδιάρικο το look.

3
 Χαλαρό bun με ή χωρίς αφέλειες μπροστά

Πολύ γρήγορο και κατάλληλο για μια ζεστή μέρα το συγκεκριμένο hairstyle. Αν δε σου αρέσει τα μαλλιά σου να είναι όλα πιασμένα πάνω, τότε άφησε δύο τούφες μπροστά για να φαίνεται πιο χαλαρό και natural το όλο look.

4
French Πλεξούδες

Υπέροχο hairstyle που πρέπει να δοκιμάσεις! Eίναι πολύ girly hairstyle και θα σε βολέψει σίγουρα αφού για δύο μέρες δε θα έχεις να ασχοληθείς καθόλου με τα μαλλιά σου και το πώς να τα κάνεις.

Μπορείς να κάνεις διπλές πλεξούδες ή ένα μονό braid! Θα σου πηγαίνουν και τα 2 το ίδιο είμαι σίγουρη!

Δοκίμασέ το όταν τα μαλλιά σου είναι βρεγμένα. Την επόμενη μέρα τα μαλλιά θα αποκτήσουν ένα τέλειο wavy σχήμα!

5
Half Updo

Aν τα μαλλιά σου είναι ίσια ή σπαστά κυματιστά, και δε σου αρέσουν έτσι όπως είναι στο φυσικό τους, τότε μπορείς να κάνεις αυτό το hairstyle.

Δεν είναι απαραίτητο να τα μαζέψεις με τον ίδιο τρόπο αν σε δυσκολεύει. Μπορείς απλώς με ένα κλιπ να τα μαζέψεις και να αφήσεις λίγες αφέλειες μπροστά.

Εσύ ποιο hairstyle θα κάνεις αύριο; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending