fbpx

Ο Μάρκος Παγδατής δεν είναι έτοιμος να τα παρατήσει!

Ο Μάρκος Παγδατής επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του πίσω στη δράση. Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2017 προκρίθηκε για 14η φορά στο τελικό του ATP World Tour κατακτώντας δύο σημαντικές νίκες.

Αρχικά αντιμετώπισε τον Yen-Hsun Lu στο πρώτο ημιτελικό, ο οποίος αρχικά αναβλήθηκε λόγω βροχής, αλλά μετά ολοκληρώθηκε επιτυχώς το απόγευμα με τη νίκη του Μάρκου.

Ακολούθησε ο ημιτελικός με τον αργεντινό Guido Pella όπου μετά από μια κακή αρχή, ο Μάρκος ανέκαμψε και νίκησε με 2 – 1 (5-7, 6-4, 6-2).

Ο Μάρκος χρειάστηκε μόλις δύο ώρες για να εξασφαλίσει την θέση του στο τελικό. Αγωνίστηκε για τον πέμπτο του τίτλο στο ATP World Tour αντιμετωπίζοντας τον Denis Istomin την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, αλλά αποχώρησε στο πρώτο σετ λόγω τραυματισμού στη πλάτη.

Ο ίδιος δήλωσε:

“Είναι λίγο απογοητευτικό που ολοκληρώνω με αυτόν τον τρόπο, αλλά είναι η αλήθεια ότι είναι θετικό να φτάνει κανείς στον τελικό ενός τουρνουά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που έκαναν εφικτή αυτή την διοργάνωση. Κάνουν σπουδαία δουλειά εδώ. Λατρεύω αυτό το μέρος και ελπίζω να έρθω και τον επόμενο χρόνο.”

Παρόλ’ αυτά είναι έτοιμος να επιστρέψει στη λίστα Emirates ATP Rankings των 100 κορυφαίων παικτών του κόσμου.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending