fbpx

3+1 hairstyles για να κάνεις όταν φοράς το headband σου!

Μπήκε το φθινόπωρο και επιστρέφοντας πίσω στη ρουτίνα, το πρωινό ξύπνημα μοιάζει με την πιο δύσκολη δοκιμασία που σου έχουν αναθέσει ποτέ! Προσπαθείς μετά μανίας να στρώσεις τα just woke up μαλλιά σου, φυσάς – ξεφυσάς, αλλά τίποτα!

No worries girl! Γι’ αυτό υπάρχουν τα headbands! Για να σου λύσουν τα χέρια, δίνοντας στα μαλλιά σου μια elegant – chic εμφάνιση και σε εσένα αυτοπεποίθηση!

Δες εδώ 4 τρόπους για να φορέσεις το headband σου: 

1
  Ίσια/ wavy/messy hair

Άσε τα μαλλιά σου ελεύθερα και ανάλαφρα κάτω, χωρίς πολλά – πολλά, σε οποιαδήποτε φόρμα και μήκος βρίσκονται, δίνοντας τους μια boho ή chic διάθεση, διαλέγοντας ένα knitted ή velvet headband!

Ούτως ή άλλως το headband, θα φροντίσει να αλλάξει ολόκληρο το look σου αυτομάτως (και κανείς δεν θα κατβαλάβει ότι μόλις ξύπνησες)!

2
 Messy Bun

Εάν τα headbands από μόνα τους σε παραπέμπουν σε μια άλλη εποχή, τότε σκέψου αυτά, σε συνδυασμό με ένα messy bun!

Από τα αγαπημένα μου hairstyles, το θεωρώ απίστευτα girly, απλό, γρήγορο και εύκολο να το δημιουργήσεις! Μην ξεχνάς όμως πως λέγεται ″the messy bun’’ κι έτσι, πρέπει να είναι κάτι χαλαρό και όχι κάτι στημένο!

3
The Ponytail

Από τα πιο stylish χτενίσματα για μια γυναίκα, αφού σου δίνει τη δυνατότητα ανάλογα με την περίσταση, να δώσεις και το ανάλογο ύφος!

Είτε αυστηρή, μαζεύοντας ψηλά τα μαλλιά, είτε χαμηλή/χαλαρή, μια απλή κοτσίδα σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου headband, είναι ό,τι πιο stylish!

4
Half upHalf down hair

Ένα fancy hairstyle, ιδανικό για τα everyday look σου, που με την εμφάνισή του, μας έλυσε τα χέρια και αγαπήθηκε από πολλές fashion bloggers -μεταξύ μας, δεν τις αδικώ καθόλου!

Ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιών, έτσι όταν βρίσκεσαι σε δίλημμα, απλά μάζεψε τα μισά μαλλιά πάνω, άσε τα άλλα μισά κάτω ελεύθερα και στόλισέ τα, ξεχωρίζοντας ανάμεσα στο πλήθος!

Εσύ ποιο hairstyle θα δοκιμάσεις αύριο κιόλας;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending