fbpx

Δες πώς είναι σήμερα και τι κάνουν οι ηθοποιοί της σειράς “Στο Παρά 5”!

Πώς μπορεί να ξεχαστεί η κωμική σειρά του μοναδικού Γιώργου Καπουτζίδη “Παρά 5;” Μια σειρά με πολύ γέλιο και ταυτόχρονα πολλά μηνύματα ζωής. Με ξεχωριστές ατάκες που έγραψαν ιστορία και τις χρησιμοποιούμε μέχρι σήμερα.

Η σειρά προβλήθηκε για 1η φορά το 2005 και ολοκληρώθηκε στις 18 Ιουνίου 2007. Θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Μια σειρά όμως, γίνεται τόσο επιτυχημένη και εξαιτίας των πρωταγωνιστών που είχε. Γνωστοί ηθοποιοί -πλέον- σε όλους, 5 προσωπικότητες που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε ήταν:

tvonenews.com.cy

Η Ντάλια που σκορπούσε τις δεσμίδες χαρτονομισμάτων λες και ήταν χαρτοπετσέτες.

  • Η Αγγέλα που ήθελε μόνο να ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές σε όποιον έμπαινε στο δρόμο της.
  • Η Ζουμπουλία που ξαπλωνόταν κάτω στο δευτερόλεπτο και η πίεση της χτυπούσε κόκκινο.
  • Ο Φώτης που ήθελε “να τρώει εφευρέσεις” σύμφωνα με το πανέξυπνο μυαλό του και το τσουλούφι του να μη λέει να κατέβει από το θρόνο του.
  • Ο Σπύρος που φοβόταν ακόμη και τη σκιά του, αλλά όταν ρίσκαρε τα κατάφερνε σε ότι κι αν έκανε.

Πάμε να δούμε πώς είναι οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί και τι κάνουν σήμερα:

 

1
“Ηotel Ντάλια” – η Σμαράγδα Καρύδη

youtube.com/altsantiri.gr

Η μια και μοναδική μας Ντάλια, στη σειρά που όλοι λατρέψαμε υποδυόταν μια πάμπλουτη γυναίκα. Συγκεκριμένα, κρατούσε τα “σκήπτρα της ελληνικής οικονομίας” με ένα “βαρύ όνομα”: Χατζηαλεξάνδρου.

Ενώ δεν αποχωριζόταν ποτέ τους φίλους της, τρελαινόταν για “μονόπολι στο σπίτι του Φώτη“, δεν είχε χρόνο για έρωτες και δεν ήθελε να ήταν η χαζή που κουνούσε το μαντίλι με 2 ατάκες…

Στο τέλος ήταν διατεθειμένη να δώσει όλη της τη ζωή για να μείνει στο πλευρό του αγαπημένου της Αλέξη – ήταν ο “οικονομικός της διαχειριστής με τον οποίο υπήρχε κάτι… υποβόσκο“. Μένουν μαζί με τα 2 δίδυμα παιδιά τους, που δεν έχουν καμία σχέση το ένα με το άλλο, παρόλο που είναι δίδυμα.

Στην πραγματικότητα ονομάζεται Σμαράγδα Καρύδη και είναι στο πλευρό του αγαπημένου της συντρόφου Θοδωρή Αθερίδη πάνω από μια δεκαετία. Ασχολείται με εκπομπές στην τηλεόραση, έπαιξε πολλές φορές σε θέατρο και ταινίες και συμμετέχει σε διάφορες φωτογραφίσεις και διαφημίσεις.

2
Η Ζούμπι…”το ζόμπι”- η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

youtube.com/zappit.gr

Η Ζουμπουλία της καρδιάς μας, με τις υπέροχες τις ατάκες και το ιστορικό ιιιιιιιιιιιιιιιιιι υποδυόταν μια γυναίκα της επαρχίας, από το Αχλαδοχώρι Σερρών, που κατέβηκε στην Αθήνα για μια μέρα (νόμιζε).

Τελικά έμεινε στην πόλη που απεχθανόταν, με τη συμπεθέρα της “δράκουλα“- που της πήρε τον ήρωα της Θωμά– για να φροντίζει το εγγόνι της, αφού η κόρη της πήγε στην Αμερική.

Μια μοιραία συνάντηση στο ασανσέρ ήταν η αιτία να γίνουν αχώριστοι οι 5 ήρωες μας. Έτσι, αφού πέθανε ο υπουργός μπροστά στα μάτια τους, υποσχέθηκε να αποκαταστήσει την αδικία του άντρα της που έχασε στο αεροπορικό δυστύχημα, βοηθώντας τους υπόλοιπους 4 στις έρευνες.

Στην πραγματικότητα ονομάζεται Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και έχει μια κόρη από το πρώτο της γάμο με τον ηθοποιό Ταξιάρχη Χάνο. Στη συνέχεια είχε 8 χρόνια δεσμό με ένα μικρότερο άνδρα, τον Δημήτρη Τσέλιο με τον οποίο και χώρισαν. Επίσης, ασχολείται με το θέατρο και παίζει στη σειρά του Alpha “Παραμύθι αλλιώς.”

3
H “τσαμπουκαλού” Αγγέλα – η Αγγελική Λάμπρη

youtube.com/yupiii.gr

Το αγοροκόριτσο της καρδιάς μας Αγγέλα υποδυόταν στο “Παρά 5” τη λουλουδού, τη θεατρίνα, ακόμα και τη “σταρ Πελοπόννησος“. Άνηκε στην αχώριστη παρέα του “Παρά 5”, που όλοι μαζί κατάφεραν να βρουν τους 5 δολοφόνους της Ελευθερίας Ασλάνογλου και να αποκαταστήσουν την αδικία των δικών τους που τόσο πολύ τους πόνεσε.

Η αλήθεια είναι ότι το πραγματικό της όνομα είναι Αγγελική Λάμπρη και ενώ στη σειρά δεν άντεχε τα παιδιά που τσίριζαν, στην πραγματική της ζωή είναι μητέρα. Μαζί με το σύντροφο της Αντώνη Αγγελόπουλο και την κόρη τους, ζουν σήμερα ευτυχισμένες στιγμές.

4
Φώτης ο “φωτεινός παντογνώστης” – ο Αργύρης Αγγέλου

youtube.com/thetoc.gr

Ο “ξερόλας” μας Φώτης με το “τσουλούφι δύναμη”, νόμιζε ότι τα ήξερε όλα. Υποδυόταν τον γιο του καναλάρχη Θωμά Βουλινού. Μετρήστε εκπομπές λοιπόν!”

Ποτέ δεν τα παράτησε. Ακόμα και στις εκπομπές που πάντα είχε δίπλα από τα νούμερα τον αριθμό “0“, κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ και να φτάσει στο 95%. Κατάφερε μετά από την επιτυχία βρίσκοντας τους πραγματικούς ενόχους, να γίνει ένας άξιος δημοσιογράφος. Έβρισκε πάντα τις λύσεις και δεν φοβόταν τον κίνδυνο.

Σήμερα… ως Αργύρης Αγγέλου και σε ηλικία 37 χρονών είναι αγνώριστος. Τον γνωρίσαμε 10 χρόνια μικρότερο και το 2017 τον βρίσκουμε αρκετά ώριμο και πετυχημένο. Επίσης, το 2011 έλαβε μέρος στο 2ο “Dancing With The Stars” που διοργανώθηκε από τον ΑΝΤ1, όπου αναδείχθηκε νικητής.

5
Ο γλυκύτατος Σπύρος που δεν “πείραζε” ούτε μυρμήγκι – ο Γιώργος Καπουτζίδης

imdb.com/tamtam.news

O “αθώος” μας Σπύρος υποδυόταν ένα ήσυχο φοιτητή που έμενε στα Πατήσια –όχι, δεν είναι πολλά, δεν είναι όπως τα Επτάνησα– με τη γιαγιά του Σοφία και την καλύτερη της φίλη Θεοπούλα. Γνωρίζοντας τα παιδιά, έφυγε λίγο από τη βαρετή και μίζερη ζωή του και απόκτησε φίλους, ένιωσε σημαντικός και έγιναν πλέον οικογένειά του.

Ο θάνατος των γονιών του ήταν η αιτία που τον ώθησε να ασχοληθεί με τον αιφνίδιο θάνατο του υπουργού Ευάγγελου Σταυριανίδη. Μια δολοφονία που δεν έμεινε ατιμώρητη, όπως ο θάνατος των αγαπημένων προσώπων των ηρώων μας.

Στην πραγματικότητα ονομάζεται Γιώργος Καπουτζίδης και είναι ο κύριος εμπνευστής της αγαπημένης μας σειράς “Παρά 5.” Ένας άνθρωπος που αγαπάει υπερβολικά τη δουλειά του.

Ένας σπουδαίος τύπος, που πέρα από σειρές που έγραψε και έπαιξε και ο ίδιος, είναι και παρουσιαστής σε τηλεοπτικά παιχνίδια, όπως το “The Voice” ακόμη και τη Eurovision το 2014. Επίσης, υπήρξε και κριτής στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο“. Ποτέ δεν επαναπαύεται και γίνεται καλύτερος σε ό,τι κι αν κάνει.

 Ποιος θεωρείς ότι άλλαξε περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending