fbpx

Τι σχήμα φρυδιών ταιριάζει στο πρόσωπό σου;

Θα σε πάω για λίγο στα παλιά, τότε που ήσουν μικρό κοριτσάκι και μόλις είχες αρχίσει να προσέχεις λίγο παραπάνω την εμφάνισή σου. Θυμάσαι ποιο ήταν το πρώτο σημείο πάνω σου, που δέχτηκε την «επίθεση» της μεταβατικής σου φάσης; Αν κρίνω από εμένα, θα έλεγα τα φρύδια.

Προσωπικά από την Γ’ Γυμνασίου που ξεκίνησα να τα βγάζω έως και σήμερα, τα φρύδια μου έχουν «περάσει» απ’ όλα τα πειραματικά στάδια. Φαντάζομαι το ίδιο συνέβει και σ’ εσένα…

Τελικά, κατέληξες ποτέ σ’ εκείνο το φρύδι που θεωρείς ότι ταιριάζει καλύτερα στο σχήμα του προσώπου σου; Αν όχι, είμαι εδώ για να το ψάξουμε μαζί…

Αρχικά, ας βρούμε τι σχήμα έχει το πρόσωπό σου:

1
Τετράγωνο

Ήπια στρογγυλεμένα φρύδια, χωρίς γωνία, έτσι ώστε η φυσιογνωμία του προσώπου σου, να φαίνεται πιο μαλακή και γλυκιά.

2
Στρογγυλό

Φρύδι με ελαφριά γωνία, έτσι ώστε να ορίζεται καλύτερα η δομή του κόκαλου. Το τελείωμά του, να είναι σε κάθετη νοητή γραμμή με το μάτι.

3
Ορθογώνιο

Φρύδι με έντονη γωνία και επεκταμένο τελείωμα, έτσι ώστε να αναδεικνύονται τα οριζόντια χαρακτηριστικά του προσώπου. Το τέλος του, να είναι σε διαγώνια νοητή γραμμή με το μάτι.

4
Καρδιά

Το συγκεκριμένο φρύδι χρειάζεται καλή και συχνή περιποίηση, γιατί είναι εύκολο να «χαθεί» το σχήμα του, μιας και δεν είναι αρκετά ξεκάθαρο. Ταιριάζει απόλυτα σε τέτοιου είδους πρόσωπα, καθώς στο σύνολο «δένει» ομοιόμορφα με το πιγούνι.

5
Οβάλ

Ισορροπημένο φρύδι, με ελαφρύ τόξο που διατηρεί τις καλές αναλογίες του προσώπου.

Extra tip: Για εσένα που θελεις πυκνά και πλούσια φρύδια, κάθε βράδυ προτού κοιμηθείς άπλωνε με μια μπατονέτα λίγο καστορέλαιο πάνω στα φρύδια σου και σε δέκα μέρες τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή.

Ελπίζω να σε βοήθησα να βρεις το ιδανικό σχήμα για τα φρύδια σου! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending