fbpx

5 φορές που γελάσαμε μέχρι δακρύων με τις περιγραφές του Σωτήρη Γεωργούντζου!

Σωτήρης Γεωργούντζος πιο γνωστός και ως “κύριος Μαύρη Θύελλα“. Ο συγκεκριμένος τιτάνας, που λες,  είναι υπεύθυνος για μερικές από τις πιο απολαυστικές στιγμές στην ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Η φωνή του συνοδεύει εδώ και χρόνια την ομάδα της Καλαμάτας της οποίας περιγράφει παιχνίδια αλλά κυρίως της οποίας είναι και οπαδός. Και άμα λέμε οπαδός εννοούμε οπαδός ένθερμος, ίσως ο πιο πιστός άνθρωπος γύρω από την ιστορική ομάδα.

Επειδή όμως αυτό το πάθος του μερικές φορές τον οδηγεί στα άκρα μας προσφέρε κάποιες απολαυστικές περιγραφές παιχνιδιών. Μαζέψαμε τις 5 πιο χαρακτηριστικές και σου τις παρουσιάζουμε.

Δες ποιες είναι πιο κάτω:

 

1
“Είναι δυνατόν…Ψυχογιόπουλος!”

Η Καλαμάτα είναι στα σχοινιά αφού στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Πανηλειακό είναι πίσω στο σκορ με 0-1.

Ο “κύριος Μαύρη Θύελλα” ψάχνει απεγνωσμένα ένα ήρωα για την ομάδα και εκεί που φαίνεται να έχασε κάθε ελπίδα ο Ψυχογιόπουλος σκοράρει και σώζει τον βαθμό!

Ακολουθούν στιγμές παράνοιας από τον εκρηκτικό εκφωνητή!

2
“Είσαι Μαύρη Θύελλα ρε!”

Η Καλαμάτα κερδίζει πέναλτι μετά από βουτιά ποδοσφαιριστή της και ο Γεωργούντζος σε μια έκρηξη fair play και περηφάνειας για την ομάδα του απαιτεί από τον ποδοσφαιριστή του να αστοχήσει!

Θεωρεί πως δεν ταιριάζουν τέτοια γεγονότα με την ιστορία της ομάδας και όταν ο Δημητριάδης ευστοχεί ο Γεωργούντζος ξεσπά!

3
“Πουτσίιιι!”

Η Καλαμάτα χρειάζεται τέρμα απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης και ο Πούτσι είναι αυτός που τη λυτρώνει!

Ο ήρωας μας (ο Γεωργούντζος για να μην ξεχνιόμαστε) αποθεώνει όπως μόνο αυτός μπορεί τον ποδοσφαιριστή της Καλαμάτας με το αποτέλεσμα όμως (λόγω και του ονόματος του παίχτη) να προκαλεί κύματα γέλιου!

4
Από πόσες χώρες μπορεί να κατάγεται ένας παίχτης;

https://www.youtube.com/watch?v=7EUa5T9lgE8

H “Μαύρη Θύελλα” κερδίζει τον Παναρκαδικό με 2-0 χάρη σε 2 τέρματα του Νβογκ. Ο Γεωργούντζος μας εδώ δίνει κυριολεκτικά ρεσιτάλ!

Φωνάζει γκολ με πάθος που θα ζήλευαν ακόμα και λατινοαμερικάνοι εκφωνητές, αποκαλεί τον σκόρερ “Balotelli των φτωχών” και μας πληροφορεί ότι είναι Ιταλός, Νιγηριανός και Μολβαδός ταυτόχρονα (καθόλου παράξενο!) ενώ αφήνει το καλύτερο για το τέλος “knock out, knock down, knock out” λέει και άντε να καταλάβεις τι θέλει να πει!

5
Γουερέ ο απόλυτος πρωταγωνιστής!

Η Καλαμάτα επικρατεί της Αχαϊκής με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γουερέ που σκόραρε το μοναδικό τέρμα και έχασε μεγάλες ευκαιρίες να σημειώσει κι άλλα!

Ο Γεωργούντζος φυσικά και τον αποθέωσε με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο ενώ μέχρι και το τέλος του ματς και με βάση την περιγραφή του τεράστιου αθλητικογράφου σκέφτεσαι πότε θα πάθει εγκεφαλικό από την υπερένταση!

Ποια στιγμή του υπέρτατου Σωτήρη Γεωργούντζου σε έκανε να γελάσεις περισσότερο; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending