3 Κύπριοι ποδοσφαιριστές που έγιναν ατζέντηδες!

Vassos Kyriacou
Sports Enthusiast
cyprustimes.com

Είναι μάλλον συνηθισμένο φαινόμενο για τους ποδοσφαιριστές να παραμένουν στο χώρο με την λήξη της καριέρας τους. Άλλος σαν προπονητής, άλλος ως τεχνικός διευθυντής, άλλος ως μάνατζερ το ποσοστό των παιχτών που μένουν κοντά στο ποδόσφαιρο είναι μεγάλο.

Κάτι τέτοιο γίνεται και στην Κύπρο όπου 3 ποδοσφαιριστές με αξιόλογη καριέρα πίσω τους πλέον ανέλαβαν χρέη ατζέντηδων (ή μάνατζερ αν προτιμάς):

Δες ποιοι είναι πιο κάτω:

 

1Κώστας Ηλία

sport-fm.com.cy

Σπουδαίος γκολτζής ήταν ο Κώστας Ηλία ως ποδοσφαιριστής. Φόρεσε την φανέλα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου (σε 2 δόσεις), του Ολυμπιακού, της Αλκής, του ΑΣΙΛ και της Αναγέννησης Δερύνειας αλλά και της Skoda Ξάνθη.

Σήμερα ως μάνατζερ εκπροσωπεί ανάμεσα σε άλλους τον Κωνσταντίνο Λαΐφη.

2Γιώργος Ττόφας

protathlima.com

Ο 28χρονος σήμερα Ττόφας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ένωση στο Παραλίμνι και ανήκε στις μεγαλύτερες ελπίδες του ποδοσφαίρου μας.

Αγωνίστηκε επίσης σε ΑΕΚ Αθηνών, Ανόρθωση, την αγγλική QPR πριν επιστρέψει ξανά στην Κύπρο για την Αναγέννηση Δερύνειας, το Παραλίμνι και τον Ερμή.

Οι πολλοί τραυματισμοί που αντιμετώπισε ωστόσο δεν του επέτρεψαν ποτέ να φτάσει στο ψηλότερο επίπεδο με αποτέλεσμα να τελειώσει και την καριέρα του πρόωρα.

Σήμερα ως ατζέντης ποδοσφαιριστών εκπροσωπεί ανάμεσα σε άλλους τον Γρηγόρη Κάστανο. 

3Πέτρος Κονναφής

balla.com.cy

Ο Κονναφής ως μάνατζερ εκπροσωπεί ανάμεσα σε άλλους τους Alex da Silva, Allan και Alef του Απόλλωνα, τον Αβραάμ της ΑΕΛ και τον Νικόλα Ματθαίου της Ανόρθωσης αλλά και τον Χάμπο Κυριάκου.

Ως ποδοσφαιριστής ο 38χρονος πρώην δυναμικός αμυντικός ξεκίνησε από την Ομόνοια, έπαιξε επίσης σε Ανόρθωση και Gent προτού επιστρέψει στους πράσινους.

Φόρεσε επίσης τις φανέλες των Απόλλωνα και Ολυμπιακού Λευκωσίας πριν τελειώσει την καριέρα του.

Ήξερες πως αυτοί οι 3 μάνατζερ υπήρξαν και ποδοσφαιριστές;