fbpx

5 hairstyles που θα λατρέψεις για τη φετινή σεζόν!

Οι αλλαγές στα μαλλιά σου ίσως και να σε φοβίζουν γι’ αυτό διστάζεις και δεν τολμάς. Αλλά σου βρήκα τις 5 καλύτερες επιλογές για τη φετινή σεζόν.

Φέτος τα trends έχουν ως βασικό τους στοιχείο το φυσικό, απλό, ρομαντικό, ανέμελο και πλούσιο look. Άρα τώρα δεν έχεις καμιά δικαιολογία να μην ακολουθήσεις αυτά τα trends για φέτος!

Δες εδώ τα 5 hairstyles:

1
Χαμηλή αλογοουρά

Για πρώτο look διάλεξα ό,τι πιο απλό και γρήγορο μπορείς να σκεφτείς, την αλογοουρά. Η μόνη διαφορά για φέτος είναι ότι το ponytail σου είναι χαμηλό. Επίσης, μπορείς άνετα να προσθέσεις οποιοδήποτε αξεσουάρ όπως κορδέλες!

2
Χαλαρά και ανέμελα μαλλιά

Αν βαριέσαι την αλογοουρά τότε φέτος είναι η χρονιά σου. Η πιο επιβραβευμένη τάση για το φθινόπωρο-χειμώνα 2018 είναι τα ανέμελα/σπαστά μαλλιά.

Άσε κάτω το σίδερο των μαλλιών και άφησε τα μαλλιά σου στο φυσικό τους. Έτσι θα αποφύγεις την ψαλίδα και την φθορά από την υπερβολική χρήση του.

3
Πλάγια χωρίστρα

Η χωρίστρα φέτος πρέπει να μείνει στο πλάι. Όταν τα μαλλιά σου είναι βρεμένα τότε κάνε την χωρίστρα στο πλάι και άφησε τα να στεγνώσουν φυσικά. Αν τα μαλλιά σου φουντώνουν, τότε βάλε κάποιο λαδάκι στις άκριες για να μην είναι φριζαρισμένα.

Αν θες να πειραματιστείς και να κάνεις την χωρίστρα από την αντίθετη πλευρά απ’ ότι συνήθως, κάνε το!

4
Wet Look

Το wet style και για φέτος είναι ένα από τα αγαπημένα hairstyles όλων τον celebrities. Είναι δύσκολο να το πετύχεις γιατί πρέπει να είναι όλο κολλημένο στο κεφάλι.

Όμως το trend θα αλλάξει και θα μας ευκολύνει για να το κάνουμε. Η διαφορά για φέτος στο wet look είναι το πιο χαλαρό τράβηγμα στα μαλλιά και πιο ανάλαφρο styling.

5
Μικρές πλεξούδες

Οι μικρές πλεξούδες για φέτος είναι must! Μπορεί να αγάπησες τις μεγάλες πλεξούδες που σου έδιναν όγκο αλλά σίγουρα θα λατρέψεις τις μικρές και διακριτικές.

Άφησε τα μαλλιά σου κάτω και κάνε μικρές πλεξούδες κυρίως στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού. Με αυτό θα δημιουργήσεις ένα πιο boho chic style.

Ποιο hairstyle προτιμάς και ποιο θα δοκιμάσεις πρώτα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending