fbpx

Uni Trends: Ωραία φοιτητικά outfits για το πανεπιστήμιο!

Στο σημερινό post έχουμε 5 φοιτητές πρωταγωνιστές! Μια καθημερινή μέρα στο πανεπιστήμιο και 5 stylish outfits!

Κάθε ένας και κάθε μια είχαν ιδανικά, καθημερινά, απλά και stylish outfits και με αυτά μπορείς να εμπνευστείς και εσύ για τα επόμενα σου look στο πανεπιστήμιο!

Πάμε να τα δούμε:

1
Νάταλη Μαυρομμάτη – Φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών

Η Νάταλη επέλεξε να κάνει το look της πιο ενδιαφέρον με ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ στα jeans που φοράει που σίγουρα δεν μένει απαρατήρητο!

Συνδιάζοντας τα με ένα απλό μαύρο sweater και τα κλασικά μαύρα converse δημιούργησε το ιδανικό σύνολο για μια μέρα στο πανεπιστήμιο! Αξεσουάρ τα στρογγυλά Ray Ban γυαλιά ηλίου που ολοκληρώνουν τέλεια το όλο outfit! Yes girl, yes!

2
Πέτρος Ζυμαράς – Φοιτητής Μηχανικός Η/Υ

O Πέτρος, επέλεξε μαύρα skinny jeans, ελαφρώς σκισμένα μαζί με μια μπλούζα πολύ trendy αυτό το διάστημα την οποία προτιμούν αρκετοί άντρες και την λατρεύουν πολλές γυναίκες!

Ολοκλήρωσε το σύνολο του με ένα ζευγάρι κόκκινα Vans, την backpack του και τα κλασικά Ray Ban γυαλιά ηλίου του! Μόνο και μόνο για το τατουάζ.. περνάς στην επόμενη φάση! Yes!

3
Ελένη Γιάγκου – Φοιτήτρια Ιστορίας και Αρχαιολογίας

Αυτό το outfit Eλένη μου το αγαπάμε! Από πάνω μέχρι κάτω κλασικό, chic και άνετο! Black and white το οποίο δεν φεύγει ποτέ απο την μόδα, με flared jeans, ανοιχτόχρωμο sweater που γίνεται και off shoulder και κλασικά άσπρα sneakers. It’s a yes from me!

4
Άγγελος Βιολάρης – Φοιτητής Οικονομικών

Ο Άγγελος επέλεξε απλά κομμάτια που όμως συνδιάζονται μεταξύ τους τόσο ωραία, φτιάχνοντας ένα απλό, casual και classy outfit.

Aν και απλά, βρίσκονται όλα στη λεπτομέρεια αφού ακόμα και οι κάλτσες με τiς μαύρες γραμμές δίνουν μια extra πινελιά στο look του! Επίσης statement piece το λεπτοκαμωμένο χρυσό ρολόι που επέλεξε. Yess! We go for it!

5
Άντρια Ηλία – Φοιτήτρια Ψυχολογίας

Την Άντρια μόλις την είδα είπα “Έσύ πρέπει να μπεις στο post με τα ωραία φοιτητικά outfits!”.

O συνδιασμός που έκανε με τα πιο trendy trousers, την μαύρη κλασική ζώνη, to άσπρο t-shirt και τα πολυαγαπημένα classic Reebok, νομίζω ότι είναι τέλειος για το πανεπιστήμιο. Με τα γυαλιά ηλίου με ροζ φακό και το μακρύ κολιέ, πρόσθεσε χαρακτήρα στο look της! Yaaay! You are in, girl!

Θέλεις και εσύ να μπεις στα ωραιότερα φοιτητικά outfits;
Κάνε μας follow στο Instagram και ανέβασε τη φωτογραφία σου με το hashtag μας #studentlifetrends !

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending