fbpx

5 αξιαγάπητες φωτογραφίες παιδιών να παίζουν ποδόσφαιρο!

Αναφερόμαστε συχνά στο ποδόσφαιρο και τα συναισθήματα που μπορεί να σου προσφέρει. Η αλήθεια είναι όμως πως σαν μεγάλοι, τρομάρα μας, κάπου ξεχάσαμε τι πραγματικά είναι το ποδόσφαιρο.

Ευτυχώς για ‘μάς όμως η Κύπρος είναι γεμάτη από παιδάκια που είτε στους δρόμους (ναι, υπάρχουν ακόμα παιδιά που παίζουν στους δρόμους) είτε μέσω των ακαδημιών τους φροντίζουν να μας θυμίζουν ξανά και ξανά τι είναι πραγματικά το ποδόσφαιρο.

Βρήκαμε 5 φωτογραφίες παιδιών να παίζουν ποδόσφαιρο που μας υπενθυμίζουν την αληθινή ομορφιά του αθλήματος.

Δες τις πιο κάτω:

 

1
Πάθος και διασκέδαση μαζί!

Κοιτάζοντας αυτά τα παιδιά να κυνηγούν την μπάλα εύκολα βλέπεις στα μάτια τους αλλά και μέσα από τη στάση του σώματος τους ότι είναι παθιασμένα για το ποδόσφαιρο! Ευτυχώς, για αυτά είναι και διασκέδαση!

2
Δυναμική κόντρα!

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο τα παιδιά διεκδικούν την μπάλα με δυναμισμό και ένταση ανάλογη με αυτή των μεγάλων.

Ξεχωρίζει ωστόσο ο διαιτητής που επιβλέπει τη φάση μάλλον ήρεμος χωρίς το άγχος και τη πίεση που υπάρχει στα παιχνίδια των μεγάλων! Και μάντεψε, το μεταδίδει και στα παιδιά!

3
Η απόλυτη χαρά στην πιο αγνή μορφή!

Το πιο ωραίο συναίσθημα στο ποδόσφαιρο είναι αυτό της νίκης. Πρόκειται άλλωστε για την ολοκλήρωση των κόπων της ομάδας.

Δες εδώ πώς πανηγυρίζουν όλοι μαζί οι μικροί, πόση χαρά σχηματίζεται στα πρόσωπα τους! Η αληθινή ομορφιά του ποδοσφαίρου είναι στις φατσούλες αυτών των παιδιών!

4
Σεβασμός!

Ο διαιτητής, που σε πολλές φορές στα πρωταθλήματα των μεγάλων συμπεριφέρεται σαν μπαμπούλας έτοιμος να τιμωρήσει κάθε παράβαση, σκύβει να δέσει τα κορδόνια ενός μικρούλη!

Είναι η πιο ωραία εικόνα που μπορείς να δεις σε ποδοσφαιρικό γήπεδο!

5
Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι!

Πρόσεξε λίγο το ύφος του δεύτερου παιδιού από δεξιά όπως βλέπεις την φωτογραφία. Λες και λέει στο συμπαίκτη του “Πάμε ρε φίλε να παίξουμε;” με ένα αυθεντικό χαμόγελο!

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και ως τέτοιο αντιμετωπίζεται (ευτυχώς)!

Για ‘σένα τι είναι το ποδόσφαιρο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending