fbpx

7 street style looks που πρέπει οπωσδήποτε να αντιγράψεις!

Αγχώνεσαι αρκετές φορές όταν σου λένε να βγείτε τελευταία στιγμή ή αργείς στην δουλειά μέχρι να βρεις τι να φορέσεις; Ή κάποιες φορές παραπονιέσαι ότι δεν έχεις τι να φορέσεις και δεν ξέρεις πώς να τα συνδυάσεις;

Πιο κάτω θα δεις κάποιες ιδέες από outfits που μπορείς πολύ εύκολα και γρήγορα να αντιγράψεις.

Πώς; Κάνοντας παρόμοιους συνδυασμούς όπως τους πιο κάτω. Mπορείς να κάνεις ένα εντυπωσιακό ντύσιμο με τα ρούχα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου και δεν ήξερες πώς να τα φορέσεις!

Δες πιο κάτω τα 7 street style looks που ξεχώρισα:

1
Co- ord set

Το συγκεκριμένο outfit το ξεχώρισα τις τελευταίες μέρες γιατί θεωρώ ότι είναι το απόλυτο φθινοπωρινό trend.

Διάλεξε ένα cropped ψηλόμεσο παντελόνι, με blazer του ίδιου χρώματος ή print, με λευκό t-shirt και sneakers ή μποτάκι.

Για να κάνεις το outfit σου ακόμα πιο ξεχωριστό και στυλάτο φόρεσε δερμάτινη ζώνη, boho κοσμήματα στον λαιμό, κρικάκια. Oλοκλήρωσε το outfit σου φορώντας μια μικρή τσάντα ή backpack.

2
Γκρι blazer 

Το καρό γκρι blazer είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο μεγάλα trends του φετινού φθινοπώρου. Το έχεις δει παντού! Από βιτρίνες καταστήματος, στο Instagram, σε fashion shows και φυσικά στα street style looks εβδομάδας μόδας.

Μπορείς να κάνεις ένα συνδυασμό καρό γκρι blazer με φούστα ή παντελόνι του ίδιου χρώματος και print ή να το συνδυάσεις με τζιν παντελόνι.

Το ιδιαίτερο που έχει το συγκεκριμένο outfit είναι ότι μπορείς να το συνδυάσεις με high heels, άσπρα sneakers ή μποτάκια. Διαλέγεις εσύ ανάλογα με την περίσταση!

3
Loose φορέματα

Τα φορέματα είναι από τις καλύτερες επιλογές για το φθινόπωρο γιατί είναι πολύ ρομαντικά, και girly και αρέσουν ιδιαίτερα στους άντρες!

Φόρεσε το με sneakers ή χαμηλά μποτάκια και φρόντισε να ολοκληρώσεις το outfit σου φορώντας το baker boy hat που είναι από τα τις τελευταίες τάσεις σε αξεσουάρ της χρονιάς!

Σου υπόσχομαι ότι αν επιλέξεις ένα απλό floral φόρεμα που σου ταιριάζει και κάνεις τους πιο πάνω συνδυασμούς όλοι θα ζηλεύουν το outfit σου!

4
Καλοκαιρινό φόρεμα

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να φορέσεις τα καλοκαιρινά σου ρούχα και το φθινόπωρο; Απλώς μπορείς να φορέσεις το καλοκαιρινό σου φόρεμα με λευκό t-shirt ή πουκάμισο και για τον χειμώνα λεπτό πουλόβερ ή ζιβάγκο.

Μπορείς να κάνεις το φόρεμα σου πιο εντυπωσιακό προσθέτοντας λεπτή ή χοντρή ζώνη για να δώσει διαφορετικό τόνο στο outfit σου.

Τώρα όσον αφορά τα παπούτσια επέλεξε sneakers ή μποτάκια και συνδύασε τα με καλτσάκια κοντά που είναι πολύ στην μόδα ή με καλτσό δίχτυ.

5
Πλισέ φούστες

Ο πιο πάνω συνδυασμός είναι ίσως ο πιο αγαπημένος μου! Μου αρέσουν αρκετά οι φούστες σε διάφορα μήκη γιατί μπορείς να τις φορέσεις σε όλη την διάρκεια της μέρας δημιουργώντας ένα ξεχωριστό outfit.

Ιδιαίτερη προτίμηση έχω στις πλισέ φούστες που είναι μέχρι το γόνατο. Για πιο casual εμφανίσεις θα σου πρότεινα να την φορέσεις με t-shirt, sneakers και  φρόντισε να βάλεις για αξεσουάρ ζώνη στην μέση.

Επίσης, τώρα που αλλάζει η εποχή μπορείς να την φορέσεις με πουλόβερ και sneakers ή μποτάκια. Ο συνδυασμός αυτός φαίνεται να αρέσει ιδιαίτερα, καθώς επέλεξαν να το φορέσουν αρκετά μοντέλα στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης.

6
Joggers ή παντελόνια με γραμμές στο πλάι

Παρόμοια παντελόνια σαν αυτά τα πρωτοείδα πέρσι την άνοιξη. Μου κίνησε το ενδιαφέρον η λεπτομέρεια της γραμμής στα πλάγια με γραμμή σε κόκκινο, μπλε ή λευκό χρώμα.

Αυτού του είδους παντελόνια είναι κατάλληλα να τα φορέσεις στο γραφείο, στο πανεπιστήμιο και όταν θα πας για καφέ με τις φίλες σου.

Μπορείς να το βρεις σε στενή γραμμή και σε πιο ανοιχτή γραμμή, απλώς διάλεξε αυτό που σε κολακεύει. Συνδύασε το με λευκό t-shirt ή πουκάμισο με φουλάρι, sneakers, jean σακάκι και μικρή τσάντα σε χρώμα που είναι η γραμμή του παντελονιού σου.

7
Culottes

Οι culottes είναι από τα πιο άνετα παντελόνια και γι’ αυτό το λόγο είναι από τα αγαπημένα μου. Μπορείς να τις φορέσεις όλες τις εποχές του χρόνου από πέδιλο μέχρι και μποτάκι.

Θα μπορούσες να φορέσεις τις φθινοπωρινές σου cullotes και να τις βάλεις με καλτσό και με μποτάκι ή με sneakers.

Ο συνδυασμός του πουλόβερ για τις κρύες φθινοπωρινές μέρες ταιριάζει και σε αυτήν την περίπτωση. Θα σου πρότεινα να παίξεις με τα χρώματα των culottes και του πουλόβερ σε έντονους χρωματισμούς όπως πράσινο με πορτοκάλι.

Εσύ ποιο outfit θα αντιγράψεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending