fbpx

3+1 κομμάτια που αποδεικνύουν πως το κοτλέ είναι ό,τι πιο hot για τον χειμώνα!

Κι όμως το κοτλέ είναι back in fashion! Είμαι σίγουρη ότι όλο και κάπου θα εμφανίστηκαν στο news feed του Facebook ή του Instagram διάφορες bloggers ή άλλα fashionable girls που φορούν κοτλέ κομμάτια (ή αλλιώς cord pieces).

Σταμάτα τις σκέψεις ότι το κοτλέ είναι κάτι παλιομοδίτικο, γιατί δεν είναι! Αντιθέτως, αν προτιμήσεις αυτό το ύφασμα θα έχεις μια εικόνα που σε παραπέμπει σε πιο 70’s!

Στο σημερινό post θα σου προτείνουμε 3+1 κομμάτια που θα σε πείσουν ότι το κοτλέ είναι το τέλειο ύφασμα για να φορέσεις το φθινόπωρο!

Δες εδώ:

1
Κοτλέ σακάκι

Τι πιο ωραίο από το να ολοκληρώνεις το outfit σου με κοτλέ jacket σε διάφορους χρωματισμούς; Το κάνεις πιο στυλάτο και παιχνιδιάρικο το look σου!

2
Pinafore φόρεμα

Επέλεξε κοτλέ pinafore φόρεμα για πιο girly εμφανίσεις. Βάλε το άσπρο πουκάμισο με τα sleeve bells που έχεις ή ένα μονόχρωμο ζιβάγκο και τα sneakers σου! Θα είσαι super duper stylish!

3
Κοτλέ παντελόνι

Φόρεσε το φαρδύ κοτλέ παντελόνι σου με ένα άσπρο πουκάμισο για πιο formal εμφανίσεις, και με άσπρο knitted top και sneakers για τις πιο χαλαρές σου βόλτες! Μπορείς να κάνεις και ωραίους συνδυασμούς με παστέλ χρώματα!

4
Κοτλέ αξεσουάρ

Αν από την άλλη δε σου αρέσει τόσο το κοτλέ στα ρούχα που φοράς, τότε απλά πρόσθεσέ το στα αξεσουάρ σου για να είσαι stylish και in fashion!

Ξανά βγάλε από την ντουλάπα σου τα παλιά κοτλέ ρούχα σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending