fbpx

Η πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή του fashion blogger Τουμάζου Χαραλάμπους είναι γεγονός!

Ο Κύπριος fashion blogger Τουμάζος Χαραλάμπους, με σπουδές στο Marketing Communication & τα Social Media, με το προσωπικό του blog «The Classy Edition», και αιώνιος fashion lover, κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Σε λίγες μέρες θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την προσωπική του ολοκληρωμένη ανδρική συλλογή με την ονομασία «Terre á Terre», δηλαδή «Down to Earth».

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από το προσωπικό στυλ του ίδιου που αντιπροσωπεύει έναν κλασικό άντρα που έχει όμως και έντονη αίσθηση του πρωτοποριακού και μοντέρνου styling.

Δες λίγα κομμάτια από τη συλλογή του εδώ: 

Κλασικά κοστούμια με twists, πουκάμισα με ενδιαφέρουσες μεταλλαγές, γήινα χρώματα με χρωματικές εκπλήξεις, ζεστά αλλά fashionable παλτά, minimal κομμάτια με εκκεντρικές λεπτομέρειες, συνθέτουν τη συλλογή.

Όλα τα κομμάτια είναι φτιαγμένα με επιλεγμένα υφάσματα όπως κασμίρια, μαλλί ή μετάξι και είναι άλλοτε σε checked ή striped print, όπως και σε μονόχρωμες γραμμές.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η συλλογή είναι ένα mixture του κλασικού με το edgy style και απευθύνεται στον άντρα κάθε ηλικίας που θέλει να παραμένει κλασικός, αλλά εντυπωσιακός.

Η συλλογή, θα παρουσιαστεί επίσημα την Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου από τις 19.00 μέχρι τις 22.30, στο Meres Multifunctional Space (Πενταδακτύλου 33, 1036 Λευκωσία).

Παράλληλα, βρείτε τη συλλογή του Τουμάζου Χαραλάμπους στο online shop www.tommaso.studio ή με ραντεβού στο studio του στην οδό Αποστολίδου 7, 6021, Larco Maria Court, Λάρνακα. Τηλ.: 99474334.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending