fbpx

4 τέρματα, πολλές ευκαιρίες και 3 βαθμοί για το Frederick!

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη χθες στη Λεμεσό ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Frederick και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου. Νικητές ήταν οι γηπεδούχοι του Frederick (4-1) σε ένα παιχνίδι που τουλάχιστον τα 4 από τα 5 τέρματα ήταν πανέμορφα.

Αναγνωριστικά ξεκίνησε το παιχνίδι με τους 2 μονομάχους να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του ματς.

Το Ευρωπαϊκό ήταν αυτό που βρήκε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 15′ για να ακολουθήσει αντεπίθεση του Frederick και όμορφο σουτ του Χρήστου Δημητριάδη από αριστερά που άνοιξε το σκορ (1-0).

Το τέρμα έδωσε τεράστια αυτοπεποίθηση στους γαλάζιους που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο ενώ από την άλλη οι πορτοκαλί δεν μπορούσαν να φανούν ιδιαίτερα επικίνδυνοι με την επιθετική τους γραμμή να μοιάζει ξεκομένη μπροστά.

Έτσι, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Κυριάκος Στυλιανού, κράτησε όρθια την ομάδα του με 2-3 ωραίες αποκρούσεις με το ημίχρονο να βρίσκει τις 2 ομάδες στο 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και ενώ το Ευρωπαϊκό μπήκε με περισσότερες απαιτήσεις έγινε το 2-0 για το Frederick χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωνσταντίνου Σιακαλλή.

Οι γηπεδούχοι είχαν πλέον σημαντικό προβάδισμα νίκης με τους πορτοκαλί πάντως να κυνηγούν ένα τέρμα για να ξαναμπούν στο ματς και να το πετυχαίνουν στο 55′ με ξερό σουτ έξω από την περιοχή του Αντρέα Γεωργίου.

Εκεί που φάνηκε πως το παιχνίδι πάει να γίνει ντέρμπι ήρθε το 3-1 στο 58′ όταν ο Μάριος Κυριάκου επιχείρησε φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της περιοχής που κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας του Ευρωπαϊκού.

Κάπου εκεί το παιχνίδι είχε κριθεί αφού οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν δυνάμεις να αντιδράσουν ενώ οι γαλάζιοι κυνήγησαν και άλλα τέρματα βρίσκοντας και χάνοντας μερικές μεγάλες ευκαιρίες.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο 88′ με όμορφο, φαλτσαριστό πλασέ.

Πανεπιστήμιο Frederick: Χατζηγεωργίου Χρ., Παπασάββας Μ., Παπαγεωργίου Γ., Πόρακος Ρ., Σάββα Γ., Κυριάκου Μ., Βασιλείου Α., Δημητριάδης Χρ., Γκιβάρα Κ., Νικολάου Ζ., Σωκράτους Μ., Κωνσταντίνου Μ., Σιακαλλής Κ., Αντωνιάδης Ο., Αναστάση Ν., Ιωσήφ Ι.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Στυλιανού Κ., Σάββα Στ., Βαρνάβα Λ., Σιακαλλής Α., Χαναπάς Ν., Καλαϊτζίδης Ν., Καραλέτσας Ε., Κωνσταντινίδης Α., Στέφανος Μ., Λοΐζου Α., Γεωργίου Α., Κόκκινος Χρ., Χριστοφόρου Μ., Αντρέου Α., Κυριάκου Λ., Χατζηβασίλης Α., Αγγελή Α., Αντρέου Αχ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending