fbpx

5 κομμάτια που θα φορέσεις όταν θα πας για brunch αυτό το weekend!

Περιμένεις πώς και πώς το Σαββατοκύριακο και εκεί που κάνεις την ερευνά σου για το πού θα φας το ωραιότερο brunch, ξέρω ότι κατά βάθος σε προβληματίζει και το τι θα φορέσεις!

Μην το σκέφτεσαι πολύ! Φόρεσε κάτι απλό και πάνω απ’ όλα κάτι που αντιπροσωπεύει τη διάθεσή σου, δηλαδή κάτι χαρούμενο!

Πάρε μερικές ιδέες εδώ:

1
Printed t-shirts & sweatshirts

Δημιούργησε ένα casual look φορώντας ένα t-shirt ή sweatshirt (ανάλογα με τον καιρό) με το print που σε αντιπροσωπεύει περισσότερο.

Συνδύασέ το με τα τελευταία trends όπως είναι τα flared jeans ή τα side stripe trousers!

2
Keep it classy with a shirt

Τα flared, mom, crop jeans σου, μπορούν επίσης να συνδυαστούν με ένα πουκάμισο, για ένα πιο sophisticated look. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε – all time classic – white shirt, striped shirt, checked ή wrap shirt!

Συνδύασε το με αρκετά χρυσά ή ασημένια κοσμήματα για τον λαιμό ή με κρίκους στα αυτιά.

3
Floral κομμάτια

Δημιούργησε μια ρομαντική διάθεση φορώντας ένα floral πουκάμισο ή ακόμη και ένα floral ανάλαφρο φόρεμα! Όσο σου το επιτρέπει ο καιρός, συνδύασε το floral πουκάμισο με μια denim skirt!

4
Jumper για τις κρύες μέρες

Ο καιρός αλλάζει και σίγουρα σου έλειψε το oversized, απαλό, ζεστό, πλεκτό πουλόβερ σου! Προτίμησε παστέλ χρώματα ή ένα φωτεινό κόκκινο (ναι το ξέρω, το πάω στο άλλο άκρο αλλά do not forget: Red is the new black)!

5
It’s all about the baker boy hat

Το είπαμε και το ξαναλέμε βρε κορίτσια γιατί δεν υπάρχει πιο hot trend αυτή τη σεζόν! Κάνε ένα scroll στο Instagram των fashion bloggers και θα καταλάβεις τι εννοώ)!

P.S: Για όλα τα πιο πάνω outfits προτίμησε stylish white sneakers που πάνε με όλα (όλα όμως) ή για να μην μου κρυώσεις, ένα ζευγάρι feminine ankle boots!

Εσύ ποιο από τα πιο πάνω θα επιλέξεις να φορέσεις
στο επόμενο σου 
brunch; 

Δείξε μας προσθέτοντας το #studentlifetrends στις φωτογραφίες σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending