fbpx

5 must φωτογραφίες για το Instagram σου φέτος το φθινόπωρο!

Το Instagram έχει «ενταχθεί» για τα καλά στην καθημερινότητά μας και ξέρω ότι δεν μπορεί να περάσει μια μέρα (ή μάλλον καλύτερα ώρα) που δε θα μπεις να δεις τι γίνεται στα stories, στα νέα posts!

Βλέπεις τέλειες φωτογραφίες, παράξενα τοπία, πανέμορφα outfits, και όχι μόνο! Μπορείς κι εσύ να κάνεις τόσο όμορφο και το δικό σου προφίλ στο Instagram!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέγεις τη σωστή στιγμή και να την αποτυπώνεις σε φωτογραφία!

 Δες πιο κάτω με ποιο τρόπο:

1
Outfit 

Mπορεί να σου φαίνεται “κλασικό” post, όμως είναι απίστευτο το πόσο μπορεί να ένα outfit post να σου χαρίσει followers, likes και ένα πολύ όμορφο και ταυτόχρονα stylish profile! Επέλεξε για το outfit σου ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφη και άνετη!

Tip: Αυτό το φθινόπωρο “Dare to go red”! Το κόκκινο χρώμα είναι trend φέτος, τόσο στα ρούχα, παπούτσια, όσο και τα αξεσουάρ.

2
Τοπίο – View Post

Οι φωτογραφίες από διάφορα τοπία είναι από τις αγαπημένες μου, εαν όχι οι αγαπημένες μου! Βρες και εσύ λοιπόν, κάποιο σημείο με όμορφη θέα και ανέβασε φωτογραφία είτε μόνο με αυτό είτε (γιατί όχι;) και με τον εαυτό σου μέσα! 

Καλό θα ήταν τώρα το φθινόπωρο να ανεβάσεις φωτογραφία με φύλλα! Αν και είναι λίγο δύσκολο να βρεις ένα τέτοιο τοπίο στην Κύπρο, όλο και σε κάποιο πάρκο θα βρεις κάτι αντίστοιχο!

3
Brunch

Θα μπορούσε άραγε να λείπει από τις must φωτογραφίες που πρέπει να ανεβάσεις στο profile σου;

Όχι φυσικά, γι’ αυτό αν δεν έχεις ήδη ανεβάσει κάποια φωτογραφία από το brunch που έφαγες το Σ/Κ, ίσως να ήρθε η κατάλληλη στιγμή! Brunch Time – yummy! 

4
Coffee time

Εκτός από τις brunch photos, στις 5 must που πρέπει να ανεβάσεις ανήκει και μια φωτογραφία με τον καφέ σου, ή το τσάι σου!

Μπορείς να βγάλεις μόνο το ποτήρι σου, ή αν θες μπορείς να “μπεις” και εσύ στο πλάνο είτε σε κοντινή είτε σε μια πιο μακρινή λήψη.

5
Flatlay φωτογραφίες

Τοποθέτησε το αγαπημένο σου περιοδικό, λίγα λουλούδια από τον κήπο σου, λίγα καλλυντικά ή κάποια από τα αξεσουάρ σου και “σκηνοθέτησε” τη δική σου φωτογραφία.

Tip: Φρόντισε να έχει αρκετό φως μέσα στο δωμάτιο την ώρα που θα βγάζεις φωτογραφία για ακόμα πιο τέλειο αποτέλεσμα!

Εσύ ποια φωτογραφία θα ανεβάσεις στο Instagram;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending