fbpx

Πρώτο και αήττητο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Την 3η του συνεχόμενη νίκη στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Χάντμπολ πέτυχε χτες το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου που επικράτησε εντός έδρας του Πανεπιστημίου Κύπρου (38-23).

Από νωρίς εδραίωσαν την υπεροχή τους οι γηπεδούχοι παίρνοντας προβάδισμα, προβάδισμα που διατήρησαν μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μάλιστα, οι πορτοκαλί πήγαν στα αποδυτήρια στο +9 (20-11).

Το ισχυρό προβάδισμα έδωσε το δικαίωμα στους περσινούς πρωταθλητές να χρησιμοποιήσουν όλους τους διαθέσιμους παίχτες με τον Ανδρέα Ανδρέου να προβαίνει σε rotation. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου προσπαθούσε να βάλει δύσκολα στο Ευρωπαϊκό χωρίς όμως να τα καταφέρει με τους γηπεδούχους να κάνουν σημαντικό βήμα τίτλου.

Από 7 τέρματα για τους νικητές πέτυχαν οι Γεώργιος Ανδρέου και Νίκος Καρκαλάτος ενώ 5 σημείωσε ο Κώστας Μπακατσέλος. 4 τέρματα σημείωσαν οι Βασίλειος Τορνικίδης και ο Άγγελος Λεωνίδου ενώ 3 τέρματα σκόραρε ο Χριστόφορος Τσακουρίδης.

Το δικό τους λιθαράκι έβαλαν και οι Ξένιος Κυπριανού, Έκτωρας Πολύδωρος, Κωνσταντίνος Ιωάννου (2 τέρματα) και Κωνσταντίνος Κεραμιδάς, Γιώργος Σάββα (1 τέρμα).

Για το Πανεπιστήμιο Κύπρου πρώτος σκόρερ ήταν ο Τιμόθεος Μινασίδης με 6 τέρματα ενώ από 5 τέρματα σκόραραν οι Ανδρέας Χατζησάββα και Γιώργος Χρυσάνθου. 3 τέρματα σημείωσε ο Γιώργος Τριμιθιώτης και 2 ο Χρύσανθος Κουτσογιάννης. Από ένα τέρμα σκόραραν οι Ονούφριος Τζουβάς και Τιμόθεος Χρυσάνθου.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Παπαγιάννης Α., Ανδρέου Γ., Μπακατσέλος Κ., Ιωάννου Κ., Παρασκευά Λ., Κεραμιδάς Κ., Τορνικίδης Β., Πολύδωρος Ε., Λεωνίδου Α., Καρκαλάτος Ν., Σάββα Γ., Θεοδοσίου Θ., Κυπριανού Ξ., Τσακουρίδης Χρ., Ναθαναήλ Γ.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Τρμιθιώτης Γ., Κουτσογιάννης Χρ., Καϊλής Μ., Ρούσος Π., Χατζησάββα Α., Χρυσάνθου Γ., Κυρμιζή Ν., Τζουβάς Ο., Θράσου Στ., Χρυσάνθου Τ., Μινασίδης Τ.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending