fbpx

5+1 foundation sticks που θα κάνουν το καθημερινό σου μακιγιάζ πανεύκολο!

Τα beauty brands λανσάρουν τη νέα τους ανακάλυψη, τα foundation sticks που έφτασαν για να σου προσφέρουν matte και full κάλυψη all day long και όχι μόνο!

Θέλοντας να κάνουν το μακιγιάζ σου να μοιάζει με παιχνίδι, μπορούν να γλυτώσουν αρκετό από τον χρόνο σου και να σου δώσουν τη δυνατότητα να τα μεταφέρεις παντού, ακόμα και στην πιο μικρή clutch bag σου κάνοντας touch up στο μακιγιάζ σου ανά πάσα στιγμή!

Δες μερικά εδώ:

1
Teint Idole Ultra Foundation Stick – Lancôme

Why youll love it: Ενισχυμένο με αντηλιακή προστασία (απαραίτητο για εμάς που έχουμε σχεδόν ολόχρονα ήλιο) και ιδανικό ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Δίνει μια απαλή υφή στο πρόσωπο, αφήνοντας το να αναπνεύσει.

2
Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup – Estée Lauder

Why you’ll love it: Όταν μπορείς να βρεις ένα τόσο καλυπτικό foundation σε μορφή stick, και με σφουγγαράκι επάνω για να μπορείς να το κάνεις blend, δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο νομίζω! Είναι ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες!

3
Fit Me Shine Free Balance Stick – Maybelline 

Why you’ll love it: Η πούδρα που εμπεριέχει, απορροφά τη λιπαρότητα του δέρματος, αφήνοντας το shine-free για 10 ολόκληρες ώρες (γι’ αυτό το αποκαλώ μαγικό)!

4
Stick Foundation – ANASTASIA BEVERLY HILLS

Why youll love it: Η κρεμώδης φόρμουλά του, σου επιτρέπει να το χρησιμοποιείς με πολλούς διαφορετικούς τρόπους!

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν ένα foundation σε όλο το πρόσωπο που ταυτόχρονα σε ενυδατώνει, αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις highlighting και contouring (γι’ αυτό άλλωστε θα το  βρεις σε κάθε απόχρωση)!

5
Ultra Hd Invisible Cover Stick – Make Up Forever

Why youll love it: Δεν θα το πιστέψεις, αλλά όπως λέει και το όνομά του, είναι εντελώς αόρατο ακόμη και στην πιο λεπτομερής ανάλυση εικόνας, έχοντας φυσικότατη όψη μέσα από μια κάμερα.

Εσύ θες κάτι περισσότερο; Εγώ πάντως είμαι full καλυμμένη)!

6
INGLOT

Why youll love it: Παρά την extremely δυνατή κάλυψη που προσφέρει, δε “στεγνώνει” το δέρμα, ενώ καλύπτει δυσχρωμίες και τις πιο δύσκολες ατέλειες!

Εσύ ποιο foundation stick θα επιλέξεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending