fbpx

3 εύκολοι & οικονομικοί τρόποι για να διακοσμήσεις 1 τοίχο σπίτι σου!

Τόσο το κρύο, όσο και το γεγονός ότι πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, μας κάνει να θέλουμε ολοένα και περισσότερο να καθόμαστε σπίτι, χαλαρά με τους αγαπημένους μας, απολαμβάνοντας τη ζεστασιά του χώρου.

Σε αυτό το άρθρο έχω να σου προτείνω 3 εύκολους και οικονομικούς τρόπους για να διακοσμήσεις έναν τοίχο του σπιτιού σου και να κάνεις την ατμόσφαιρα πιο όμορφη και cozy.

Δες πιο κάτω τους τρόπους:

 

1
Gallery wall

Ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους για διακόσμηση ενός τοίχου είναι με κάδρα και πλαίσια.

Μέσα μπορείς να βάλεις εικόνες ή/και quotes με τις αγαπημένες σου εκφράσεις, που θα σου αλλάζουν και τη διάθεση όποτε τις βλέπεις.

Δες πιο κάτω πώς:

designsponge.com
pinterest.com

Όπως και στις εικόνες,  μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάδρα σε διάφορα μεγέθη ή ακόμα και σε διάφορους χρωματισμούς.

Υπάρχουν πολλές σελίδες στο Pinterest όπου μπορείς να βρεις τα quotes και τις εικόνες δωρεάν, όμως σου δείχνω την αγαπημένη μου εδώ. Σε αυτή τη σελίδα υπαρχουν πολλά quotes και εικόνες για όλα τα γούστα και σε διάφορους χρωματισμόυς.

pinterest.com

Επίσης σε αυτή τη σελίδα εδώ μπορείς να βρεις τους χάρτες διάφορων χωρών και να τυπώσεις τις αγαπημένες σου, αν είσαι λάτρης των ταξιδιών!

Αν δεν βρεις κάτι που σε εκφράζει, μπορείς να δημιουργήσεις εσύ το δικό σου quote ή εικόνα στο Photoshop.

2
String Lights

designsponge.com
pinterest.com

Τα string lights είναι πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια και δίνουν άλλη αίσθηση και ατμόσφαιρα στον χώρο.

Μπορείς να τα βάλεις πάνω στον τοίχο χωρίς οτιδήποτε άλλο, ή πάνω σε ραφάκια που έχεις πάνω στον τοίχο.

Μπορείς ακόμη να καρφιτσώσεις πάνω μερικές από τις polaroid φωτογραφίες (που είμαι σίγουρη πως έχεις εκατοντάδες μέσα σε ένα συρτάρι και δεν ξέρεις πώς να τις αξιοποιήσεις)!Μπορείς να τα βρεις παντού και σε πολύ καλή τιμή!

3
World map decal και φωτογραφίες

Αν είσαι λάτρης των ταξιδιών και της φωτογραφίας θα λατρέψεις τον τελευταίο τρόπο που σου προτείνω για να διακοσμήσεις τον τοίχο σου!

Μπορείς να αγοράσεις ένα world map decal να το κολλήσεις σε έναν τοίχο και γύρω-γύρω να βάλεις φωτογραφίες από ταξίδια που έχεις κάνει σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο.

Θα σε κάνει να ανυπομονείς για τον επόμενο σου προορισμό και θα σου ανεβάζει τη διάθεση και το κέφι! Όποτε τον κοιτάζεις, θα σκέφτεσαι όλες τις όμορφες στιγμές που έχεις ζήσει και τα μέρη που επισκέφθηκες.

Σου άρεσε κάποια από τις πιο πάνω ιδέες; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending