fbpx

Το παράδοξο με τους τερματοφύλακες και το Ελ Λευκωσιάτικο!

Eν θα πω πολλά σε τούτο το άρθρο, έτσι κι αλλιώς εν είχαμε παιχνίδια στην Κύπρο το περασμένο Σαββατοκύριακο και εν έσσιει κάτι να σχολιάσουμε. Απλά θέλω να κάμω μια παρατήρηση εν όψει και του μεγάλου παιχνιδιού μεταξύ Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ.

Τούτο που συμβαίνει με τους τερματοφύλακες σε τούτες τες δκυο ομάδες πραγματικά εν απίστευτο και απόλυτα κυπριακό!

Στον ΑΠΟΕΛ εβαλθήκαν να μας πελλάνουν που το περασμένο καλοτζιαίρι. Είπαμε ναι μια μεγάλη ομάδα πρέπει να έσσιει δύο ισάξιους τερματοφύλακες αλλά κάπου τζιαμέ στον Aρχάγγελο επαρακάμαν το. Στην αρχή ήταν ο Waterman και ο Pardo. Oπως τζιαι να το κάμουμε εν το καλύτερο δίδυμο που θα μπορούσε να έσσιει μια κυπριακή ομάδα.

Εν τους εφτάναν τούτοι όμως και εκάμαν την κίνηση τους για τον Romo (που πέρσι έκαμε πολλά καλή χρονιά με την ΑΕΛ).

Ήταν τζιαι κάτι άλλο όμως, ο Νεόφυτος Μιχαήλ, που όπως ακούστηκε ήταν κλειστός που τζιαιρό στον ΑΠΟΕΛ (κάτι που όπως εφάνηκε στην πορεία, μπορεί να ήταν τζιαι αλήθκεια, αφού υπόγραψε τζιαι τζιείνος στην ομάδα της Λευκωσίας).

theshillongtimes.com

Ένιξερω πώς τα κατάφεραν στον Αρχάγγελο τελικά ο Romo δόθηκε δανεικός στην Beerschot Wilrijk, ομάδα Β’ κατηγορίας στο Βέλγιο, ο Pardo κατέληξε στην Αλκή, ο Νεόφυτος Μιχαήλ στον Άρη Λεμεσού τζιαι ο ΑΠΟΕΛ έμεινε μόνο με το Waterman.

Tελικά από τετράδα ο ΑΠΟΕΛ κατέληξε με δυάδα, τον Waterman και το Gudino. Στην πορεία του πρωταθλήματος ο Waterman τραυματίστηκε και ο Gudino εν έπεισε με την παρουσία του έτσι ο ΑΠΟΕΛ αναγκάστηκε να πάει σε λύση άνεργου τερματοφύλακα υπογράφοντας τον Nauzet Pérez για να κλείσει την τρύπα.

Ας πάμε όμως τζιαι στην Ομόνοια. Η ομάδα της Λευκωσίας τζιαι πιο συγκεκριμένα ο νέος προπονητής της ομάδας, Πάμπος Χριστοδούλου περίμενε σχεδόν τη μισή μεταγραφική περίοδο για το φύλακα άγγελο της τζιαι τελικά εκατάφερε τα.

Μετά από 2 μήνες προσπάθειας κατάφερε να αποκτήσει τον Piet Velthuizen ούτως ώστε να βάλει πίεση στον Παναγή και στην πορεία να φορέσει τα γάντια του βασικού κάτω από τα γκολπόστ.

omonoianews.com

Τα πράγματα δεν πήγαν καλά ούτε τζιαι στην Ομόνοια, αφού ο Παναγή τραυματίστηκε τζιαι ο Velthuizen μοιάζει παραπάνω με κάποιο που προσπαθεί να πιάσει κάρβουνα.

Η Ομόνοια έχασε αρκετά παιχνίδια λόγω αδυναμίας στον άσσο τζιαι τούτο το γεγονός εξόργισε τους οπαδούς, που μετά από χρόνια επέστρεψαν για να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια.

Το χειρότερο στην υπόθεση είναι ότι ο Παναγή είναι ακόμα τραυματίας, ο Velthuizen δεν εμπνέει εμπιστοσύνη άρα λογικά ο Πάμπος θα στραφεί προς τον Αντρέα Χριστοδούλου ενόψει του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι στο ελ-λευκωσιάτικο πιθανόν να δούμε δύο τερματοφύλακες, που αν λέγαμε πριν το πρωτάθλημα ότι θα αγωνίζονταν βασικοί θα μας περιπαίζαν. Απίστευτο και όμως κυπριακό!

Ποιο πιστεύεις πως θα είναι το αποτέλεσμα στο λευκωσιάτικο ντέρμπι; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending