fbpx

Το ξέσπασμα του Gattuso σαν προπονητής του ΟΦΗ που έμεινε αξέχαστο!

Ο Gennaro Gattuso δεν είχε ποτέ τη φήμη του καλού παιδιού. Εξάλλου, ως ποδοσφαιριστής η δουλειά του ήταν περισσότερο να καταστρέφει το παιχνίδι των αντιπάλων, ενώ δεν δίσταζε να ξεκινήσει καυγά.

Αυτό το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του Ιταλού ήταν που τον έκανε και αγαπητό (ή μισητό ανάλογα πώς το βλέπει κανείς) σε πολύ κόσμο, αφού το πάθος ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του. Το πάθος του το μετέφερε και στην προπονητική του καριέρα.

Μια από τις πρώτες του δουλειές σαν προπονητής ήταν ο ΟΦΗ τη σεζόν 2014-15. Στην κρητική ομάδα ο δυναμικός Ιταλός άντεξε μόλις μερικούς μήνες, αφού ο Όμιλος βασανιζόταν από μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Η πιο δυνατή ανάμνηση από τον Gattuso ως προπονητής του ΟΦΗ ήταν μια δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο.

Με αφορμή ένα δημοσίευμα που ανέφερε πως θα φύγει, ο Ιταλός βγήκε στην αντεπίθεση και χάρισε μερικές αξέχαστες ατάκες με κύριο επίκεντρο τη λέξη “μαλακία”.

Κάθε μέρα μαλακία“, “100% μαλακία” ήταν μόνο μερικές από τις ατάκες του 39χρονου σήμερα Ιταλού προπονητή σε ένα στιγμιότυπο που δίκαια χαρακτηρίζεται από τα πιο κωμικοτραγικά του ελληνικού αθλητισμού.

Θυμάσαι το ξεσπάσμα του Gennaro Gattuso;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending