Δημιούργησε τέλειο look φορώντας τα skinny jeans σου!

Φοιτήτρια Δημοσιογραφίας / Fashion Blogger

Toν τελευταίο καιρό τα skinny jeans μας σιγά-σιγά παραμερίζονται. Πολλοί θεωρούν ότι είναι ένα πολύ basic κομμάτι που δεν μπορεί να σου δώσει και πολλά σε ένα outfit.

Όμως όλα έχουν να κάνουν με το styling! Είμαστε και εμείς που δεν θέλουμε να αφήσουμε τα skinny jeans μας!

Eιδικά αυτές τις μέρες που δεν ξέρεις τι να βάλεις, τα skinny jeans είναι σίγουρα η εύκολη λύση! Πώς όμως μπορείς να κάνεις upgrade το look σου φορώντας ένα τόσο basic κομμάτι;

Δες εδώ:

1Με πιο φαρδιά ρούχα

Καθώς επιλέγεις να φορέσεις ένα στενό παντελόνι, καλό θα ήταν να δώσεις διάσταση στο outfit σου με κομμάτια πιο φαρδιά, με διαφορετικό όγκο για να το κάνεις και πιο catchy στο μάτι!

2Πρόσεξε τα αξεσουάρ σου

Εφόσον φοράμε κάτι απλό, σίγουρα αν θέλουμε να φαινόμαστε ότι προσπαθήσαμε λίγο, θα δώσουμε παραπάνω βάση στο τι θα επιλέξουμε να βάλουμε ως αξεσουάρ.

Ένα ιδιαίτερο ζευγάρι μπότες ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, μια κομψή ζώνη, ένα κασκόλ, τα κοσμήματά, η τσάντα και τα γυαλιά ηλίου σου θα αναβαθμίσουν το look σου.

3Βάλε την πινελιά σου

Να θυμάσαι πάντα πως ο δικός σου χαρακτήρας είναι αυτό που απογειώνει το καθετί που επιλέγεις να φορέσεις.

Οπότε μαζί με τα απλά skinny jeans σου έχεις κάθε λόγο να πειραματιστείς και να βάλεις μια πινελιά από ‘σένα, που θα το κάνουν να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε δοκιμάσει κάτι παρόμοιο.

Τελικά πώς επιλέγεις να απογειώσεις τα skinny jeans σου;

Δες επίσης: 5 stylish jeans που θα λατρέψεις για το φθινόπωρο!