fbpx

Outfit της εβδομάδας: Βάλε χρωματιστό παλτό σε μόνοχρωμο outfit!

Άρχισε να κάνει πολύ κρύο και οι περισσότεροι προτιμούν να μένουν σπίτι. Εγώ νιώθω ότι είμαι ακριβώς το αντίθετο. Μου αρέσει να φοράω τα ζεστά μου ρουχαλάκια και να βγαίνω έξω!

Ο χειμώνας θεωρώ ότι μετά από το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή! Είναι όλα τόσο γιορτινά μα τόσο γιορτινά! Όλα είναι σε πολύ ρομαντική διάθεση γι’ αυτό και το μόνο που θέλω είναι στον ελεύθερο μου χρόνο να πηγαίνω βόλτες!

Και φυσικά το ιδανικότερο outfit για να φοράω τέτοιες μέρες είναι αυτό με το παλτό και τα μποτάκια μου! 

Δες πιο κάτω: 

Μη διστάσεις να βάλεις παλτό σε ένα πιο έντονο χρώμα. Καλό είναι το γκρι, το μαύρο και το μπεζ χρώμα στο παλτό, αλλά είναι ωραίο να βλέπεις και μια αλλαγή.

Το κόλπο για να είσαι σίγουρη ότι συνδύασες σωστά το χρωματιστό παλτό σου είναι να βάλεις ένα πιο ήπιο και μονόχρωμο outfit από κάτω. Εγώ επέλεξα ένα total black outfit που είναι ένα από τα αγαπημένα μου για τον χειμώνα.

Για να ολοκληρώσω το outfit μου, έβαλα μια από τις αγαπημένες μου belt bags για να τονίσω τη μέση και να μη φαίνομαι διπλάσια με το oversized παλτό μου. Η συγκεκριμένη τσάντα είναι μαύρη, αλλά έχει χρυσή αλυσίδα η οποία κάνει το outfit πιο ξεχωριστό.

Get the look:

Παλτό 

Μαύρο ζιβάγκο

Mom jeans

Sock boots

Belt bag (παρόμοια)

Εσύ θα βάλεις το χρωματιστό σου παλτό φέτος; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending