fbpx

Ο Πάρης Κουής μας μίλησε για το πάθος του για το ποδόσφαιρο!

Ο Πάρης Κουής είναι 19 ετών, κατάγεται από την Ξυλοτύμπου και ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Αγωνίζεται στην ομάδα του Εθνικού Άχνας και μας μίλησε για τις δυσκολίες που έχει το να συνδυάζεις τις φοιτητικές σου υποχρεώσεις με τις αθλητικές, γιατί έπελεξε το ποδόσφαιρο αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

Δες όλα όσα μας είπε:

 

Πάρη, πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο και γιατί επέλεξες αυτό το άθλημα;

Με το ποδόσφαιρο άρχισα να ασχολούμαι από την ηλικία των 5 χρονών. Κύριος λόγος που επέλεξα αυτό το άθλημα ήταν ο πατέρας μου ο οποίος ήταν ποδοσφαιριστής, όπως και ο θείος μου.

Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο μέχρι και σήμερα βρίσκομαι στην ομάδα του Εθνικού Άχνας με μοναδική εξαίρεση την χρονιά 2012-2013 στην οποία βρισκόμουν στις ακαδημίες της Αλκής.

Σε ποια θέση σου αρέσει να αγωνίζεσαι και γιατί;

Ένας σωστός ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε θέση επιλέξει για αυτόν ο προπονητής του. Η αλήθεια όμως είναι ότι προτιμώ να αγωνίζομαι στο δεξί ή στο αριστερό άκρο της επίθεσης για τον λόγο ότι το αίσθημα του γκολ δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο σε αυτό το άθλημα.

Πόσο δύσκολο είναι να συνδυάσεις τις σπουδές σου και τα μαθήματά σου με το ποδόσφαιρο;

Το να είσαι φοιτητής και παράλληλα ποδοσφαιριστής σε επαγγελματικό επίπεδο είναι αρκετά δύσκολο, όμως αν αγαπάς πραγματικά αυτό που κάνεις, χρόνος και όρεξη υπάρχει και για τα δυο, νοουμένου ότι έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για τη φετινή χρονιά που διανύουμε;

Κύριος στόχος μου για την χρονιά αυτή είναι να αξιοποιήσω όποιες ευκαιρίες μου δοθούν από τον προπονητή μου και να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα, πραγματοποιώντας έτσι το παιδικό μου όνειρο.

Πώς είναι η ζωή και ποιες είναι οι θυσίες ενός αθλητή;

Η ζωή ενός αθλητή είναι μια ρουτίνα. Οι πολλές ώρες προπόνησης σε συνδυασμό με σωστή διατροφή αποτελεί το κύριο μέρισμα ενός ποδοσφαιριστή. Όσον αφορά τις θυσίες δεν μπορείς να πετύχεις σε κανένα επάγγελμα χωρίς κόπο, ιδρώτα και στερήσεις, ειδικά όταν είσαι έφηβος και όπως αντιλαμβάνεστε οι πειρασμοί είναι πολύ περισσότεροι. Έξοδοι, διακοπές και νυχτερινή ζωή δεν εμπεριέχονται στο πρόγραμμα.

Ευχαριστούμε τον Πάρη Κουή για τη συνέντευξη και του ευχόμαστε τα καλύτερα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending