fbpx

5 φορέματα κάτω των €30 που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

Εσύ φίλη μου! Ναι εσύ, που μόλις έκανες κλικ στο άρθρο, αν έχεις ήδη ξεκινήσει να το διαβάζεις, σημαίνει πως είσαι μια από τις υποψήφιες εκεί έξω που ψάχνει το ιδανικό φόρεμα στην ιδανική τιμή.

Πάρε τώρα τις φίλες σου και 30 στο πορτοφόλι σου και γύρνα στα μαγαζιά, υπάρχουν ξεχωριστά φορέματα που σε περιμένουν και χωρίς τρελές απαιτήσεις!

Δες τα εδώ:

1
Casual 

Φόρεμα σε φαρδιά γραμμή, που γεννά την εντύπωση ότι φοράς πουλόβερ μεγαλύτερο από το νούμερο σου. Πέρα από το στυλ που χαρίζει, είναι αρκετά άνετο για μια καθημερινή εμφάνιση.

Οι μεταλλικές ίνες που έχει πάνω του, σε κάνουν να ξεχωρίζεις ακόμα και στην πιο απλή σου έξοδο. Συνδυάζεται με ankle boots ή μπότες πάνω από το γόνατο. 

Get the look:

Φόρεμα με μεταλλικές ίνες

2
Mini

Φόρεμα που αναδεικνύει την θηλυκή σου πλευρά. Το πουά σχέδιο και τα φουσκωμένα μανίκια έχουν επανέλθει δυναμικά στην μόδα και χαρίζουν μια πιο chic διάθεση.

Το άνοιγμα στην πλάτη είναι αυτό που ολοκληρώνει και κάνει πιο εντυπωσιακή αυτή την εμφάνιση.

Get the look:

Φόρεμα από μεταλλική ίνα με πουά

3
Midi

Το αγαπημένο μας, για φέτος βελουτέ, δεν θα μπορούσε να λείψει από την ντουλάπα σου. Βελουτέ φόρεμα με άνοιγμα ανάμεσα στα πόδια και ιδιαίτερο ντεκολτέ και μανίκι. Αλίμονο, αν δεν εντυπωσιάσεις μ’ αυτό το φόρεμα σε κάποια βραδινή σου έξοδο!

Get the look:

Φόρεμα από βελούδο

4
Formal

Chic και αριστοκρατικό φόρεμα. Είναι σε στενή εφαρμοστή γραμμή και έχει λεπτομέρειες στο μανίκι. Μπροστά είναι “V” και αυτό το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο.

Μπορείς να το βάλεις με statement σκουλαρίκια και έντονο κόκκινο κραγιόν για τις επίσημες εξόδους σου!

Get the look:

5
Festive

Σε γιορτινή διάθεση φόρεμα, μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Mini, με ψηλό γιακά και ελαφρώς φουσκωμένα μανίκια στο τελείωμα. Ενώ το σχέδιο είναι απλό, το φόρεμα γίνεται εντυπωσιακό, λόγω του υφάσματος και των μεταλλικών λεπτομερειών που έχει.

Oλοκλήρωσε το look σου με ψηλές μπότες ή strap heels και θα είσαι super στυλάτη!

Get the look:

Φόρεμα με ψηλό γιακά

Άντε! Τι περιμένεις λοιπόν και δεν είσαι ήδη στα μαγαζιά για δοκιμές;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending