fbpx

3 παλτά που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου φέτος τον χειμώνα!

Λατρεύω τα παλτά γιατί είναι υπέροχα απαλά, ελαφριά και απίστευτα κομψά. Θεωρώ ότι είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, διαχρονικό και ιδανικό για να μας κρατάει ζεστές τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Τις μέρες αυτές που κρυώνουμε μπορούμε πολύ απλά να βάλουμε, φοράμε το παλτό μας που είναι τόσο ζεστό, βολικό και κομψό. Μπορούμε πολύ εύκολα να το φορέσουμε όλες τις ώρες της μέρας,  από το πρωί στη δουλειά με sneakers, ή μποτάκια, μέχρι και αργά το βράδυ με heeled γόβες.

Φέτος τον χειμώνα φρόντισε να μαγνητίσεις τα βλέμματα όλων. Πώς; Φορώντας πιο ξεχωριστά παλτά αποφεύγοντας το διαχρονικό μαύρο, για να δείχνεις στυλάτη ακόμα και αν οι θερμοκρασίες είναι τόσο χαμηλές.

Δες πιο κάτω τα 3 αγαπημένα μου παλτά:

1
Κλασικό μαύρο ή μπεζ παλτό

Ένα παλτό σε μπεζ ή μαύρη απόχρωση δε θα σε απογοητεύσει ποτέ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνει τις εμφανίσεις σου ακόμα πιο κομψές και chic!

2
Παλτό σε έντονο χρώμα

Φρόντισε φέτος να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου ένα παλτό σε έντονο χρώμα, είτε αυτό είναι πράσινο, είτε είναι κόκκινο, είτε είναι ροζ. Με ένα άσπρο top από μέσα και ψηλόμεσο τζιν θα έχεις το τέλειο outfit!

3
Παλτό με print

Μπορεί το μαύρο να είναι διαχρονικό, αλλά και το leopard print είναι εξίσου κλασικό κομμάτι για την γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας. Συνδύασέ το με total black outfit από μέσα και μια λεπτή leopard ζώνη στη μέση και θα είσαι super stylish!

Εσύ ποιο παλτό θα φορέσεις φέτος τον χειμώνα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending