fbpx

Πήγαινε στο Xmas Charity Second Hand Bazaar των Rewind!

Η καλύτερη εποχή του χρόνου επιτέλους έφτασε! Μετά την προηγούμενη επιτυχημένη εκδήλωση, το Charity Second Hand Bazaar από τους Rewind επιστρέφει χριστουγεννιάτικο! Αυτή τη φορά το παζαράκι είναι μεγαλύτερο και καλύτερο καθώς νέοι φίλοι εντάχθηκαν στην ομάδα.

Θα βρείτε τα πιο κομψά, τρελά ρούχα και αξεσουάρ στις χαμηλότερες τιμές. Το πιο σημαντικό, είναι ότι οι διοργανωτές αγαπούν τα ρούχα τους και τα αξεσουάρ τους, έτσι όλα είναι σε καλή κατάσταση.

Μάθε περισσότερα εδώ: 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ένα αγαπημένο χώρο, στην Στοά Εν Λευκώ από την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου.

Και επειδή η ομάδα Rewind θέλει αυτά τα Χριστούγεννα να είναι τέλεια για όλους, μέρος των εσόδων από την πώληση των κομματιών θα δωθούν στο Ίδρυμα Sophia. Φυσικά αυτό χρειάζεται και την δική σας συμβολή ώστε να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Επομένως, επισκεφτείτε την Στοα Εν Λευκώ από την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου από τις 10:00π.μ. μέχρι και τις 9:00μ.μ. και ποτέ δεν ξέρετε, μπορεί να βρείτε το παλτό, την μπλούζα, την τσάντα ή τα γυαλιά ηλίου που ονειρευόσασταν.

Αν θέλετε κι εσείς να δωρίσετε είδη ένδυσης και αξεσουάρ σε καλή κατάσταση μπορείτε να το κάνετε!

*Πιστωτικές κάρτες δεν είναι αποδεκτές

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending