fbpx

H πόλη του Coventry θα είναι η Πολιτιστική Πρωτεύουσα του Ην. Βασιλείου για το 2021!

Το 2021 θα είναι μία μοναδική χρονιά για την ιστορική πόλη του Coventry. Οι υποψήφιοι φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στο Πανεπιστήμιο του Coventry θα δούν την πόλη να μεταμορφώνεται, να αλλάζει ριζικά.

Η απονομή του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, αποτελεί πλέον σημαντική ευκαιρία για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του πολιτιστικού και επιχειρηματικού τομέα της πόλης αφού η συνολική επένδυση μεταφράζεται σε εκατόμμυρια λίρες.

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου θα βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση και θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το ξεχωριστό πτυχίο από το TEF Gold University. Επιπρόσθετα, θα έχουν την τύχη να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Μ. Βρετανίας! Η Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου βρίσκεται στην καρδιά της πόλης του Coventry, και οι Φοιτητικές Κοινότητες μαζί με τους Ακαδημαϊκούς θα συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις #BackTheBid.

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να σπουδάσουν σε τομείς όπως performing arts, photography, dance, fashion, art or design, ως ανταμοιβή τους απονέμεται Βραβείο, δίνοντάς τους πραγματικά την ευκαιρία να εμπνευστούν και να εργαστούν μαζί με επιτυχημένους επιχειρηματίες στην ευρύτερη κοινότητα των επιστημών της τέχνης.

Στην πόλη του Coventry σχεδιάζονται ειδικά projects, εκθέσεις τέχνης, σκηνικά, εργαστήρια χειροτεχνίας, νέες ενδιαφέρουσες ραδιοφωνικές εκπομπές, εκδηλώσεις χορού και μουσικής και άλλες ακόμη διοργανώσεις βρίσκονται στο αρχικό στάδιο δημιουργίας. Το Πανεπιστήμιο του Coventry στηρίζει την όλη διαδικασία απονομής με υπερηφάνεια.

Οι Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι της Global Educational Services θα χαρούν να επικοινωνήσετε μαζί τους και να σας ενημερώσουν εκτενέστερα, στο τηλ. 22780250

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending